به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع در تویسرکان، اصغر عبداللهی در جمع طلاب حوزه علمیه کوثر تویسرکان، با اشاره به این مطلب که این قبیل فتواها از سوی سلفی ها در هیچ دین و مذهبی وجود ندارد، گفت: بیان این مطالب بی شرمانه سنگین ترین ظلم به آل رسول الله است.
عبداللهی به جایگاه حوزه های علمیه در تقویت معنویت و بصیریت افزایی در جامعه اشاره کرد و افزود: وظیفه طلبه ها در این بین بسیار دشوار است و باید با تقویت و تزکیه نفس خود بتوانند جامعه را در برابر شبه افکنی های سلفی ها بیمه کنند.
وی در ادامه جمهوری اسلامی ایران را مولود حوزه های علمیه خواند و افزود: حوزه های علمیه با فراهم کردن بستر مناسب همانند کوثری می توانند انسان ها را مطهر سازند.
معاون اداری مالی حوزههای علمیه خواهران کشور به افزایش آمار طلاق، روی آوردن جامعه به تک فرزندی و همچنین همزیستی برخی خانواده ها با حیوانات در جامعه اشاره کرد و افزود: باید دانست که فرزند، بنیان خانواده را تحکیم می بخشد.
عبداللهی با بیان اینکه نظام طلبگی با رفاه و خوشگذارنی بیهوده سازگار نیست، خطاب به خواهران طلبه گفت: اگر می خواهند کلام آنان برجامعه اثر گذار باشد، در ابتدا خود باید عامل باشند و مطابق با آنچه می گویند رفتار کنند و در حقیقت یک طلبه باید خود دینشناس، مروج و عامل به دین باشد.
وی به نقش استراتژیک زنان در سرنگونی رژیم پهلوی و دفاع از ارزش های والای اسلامی و انقلابی در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون نیز که استکبار جهانی با حربه جنگ نرم و شبیخون فرهنگی وارد میدان نبرد شده است، خواستار تبیین فلسفه حجاب و عفاف در جامعه از سوی حوزه های علمیه بخصوص حوزه های علمیه خواهران شد.
امام جمعه تویسرکان نیز اقامه نماز جمعه در ۱۵۰ سال گذشته و همچنین قدمت ۴۰۰ ساله حوزه علمیه برادران در تویسرکان را، نشان از پایه ها و ریشه های عمیق معنویت و دین مبین اسلام در این شهرستان دانست.
مرتضی موحدی با بیان این که حوزه های علمیه مسئولیت بسیار بزرگی در جامعه دینی بر عهده دارند، افزود: مسؤولیت طلاب و روحانیان حوزههای علمیه همانند انبیای الهی است که باید حفظ شود.
موحدی خاطر نشان کرد: اگر ما بتوانیم از این فرصت پیش آمده در حد توان خود استفاده کنیم و متناسب با مسئولیتی که پیامبر اکرم(ص) بر عهده ما گذاشته، انجام وظیفه کنیم، بهترین سرمایه برای آخرت ما خواهد بود.
نماینده مردم تویسرکان نیز در این مراسم حوزه های علمیه را مرکز نشر و گسترش علوم دینی دانست و خاطرنشان کرد: نقش حوزه های علمیه در ترویج اسلام ناب و حقیقی همواره برجسته بوده است.
محمدمهدی مفتح نقش حوزه های علمیه در حفظ و حراست از ارزش های دینی و اسلام حقیقی را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: حوزه و روحانیت مهم ترین نقش را در هدایت جامعه دینی بر عهده دارند.
حجتالاسلام حسن فاضلیان، مسئول حوزه علمیه خواهران همدان نیز حوزه و روحانیت را پیشگام در ترویج ارزش های دینی و تعالی بخش دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام همواره از جایگاه حوزه و روحانیت هراسان بوده اند و همه تلاش خود را برای تضعیف جایگاه این مجموعه ارزشمند به کار گرفتند.
شایان ذکر است در پایان این مراسم از پنج طلبه خواهر ممتاز حوزه علمیه کوثر تویسرکان با اهداء لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
دیدگاه شما