وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 4 مهر 1392 ساعت 03:56   |   کد مطلب: 2307
 ۷۲۳ فرصت شغلی جدید در ملایر ایجاد شده است
معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری ویژه ملایر : سهمیه اشتغال ملایر در سال ۹۲ در بخش غیرمسکن پنج هزارو ۲۲۶ نفر اعلام شد که از ابتدای سال جاری تاکنون، ۷۲۳ فرصت شغلی جدید در ملایر ایجاد شده است.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع در ملایر، صحبت اله نجفی صبح امروز در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان ملایر با بیان اینکه ۱۵ درصد از اشتغال تعهده شده این شهرستان در سال جاری محقق شد خطاب به دستگاه های اجرایی گفت: براساس برنامه زمانبندی باید میزان اشتغال تعهد شده خود را در سامانه ثبت کرده و نسبت به تحقق آن تا پایان سال جاری اقدام کنند.

معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری ویژه ملایر گفت: افزود : سهمیه اشتغال ملایر در سال ۹۲ در بخش غیرمسکن پنج هزارو ۲۲۶ نفر اعلام شد که از ابتدای سال جاری تاکنون، ۷۲۳ فرصت شغلی جدید در ملایر ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: از این تعداد، ۶۳۸ نفر در سازمان تامین اجتماعی ملایر و سامن بیمه شده اند.

نجفی با اشاره به ظرفیت های شهرستان در بخش های تولیدی و صنعتی خاطرنشان کرد: از نظر ارزش دلاری، ملایر ۵۰ درصد از صادرات استان همدان را به خود اختصاص داده است.

وی حجم صادرات شهرستان ملایر در سه ماهه نخست امسال را ۱۶۱ میلیون و ۹۲۴ هزارو ۹۲۹ کیلوگرم کالا به ارزش ۲۷ میلیون و ۳۳۱ هزارو ۳۸۵ دلار عنوان کرد.

نجفی بر جذب سهمیه اعتبار مشاغل خانگی در ملایر توسط بانک ها تاکید کرد و این مهم را گامی ارزشمند در ارتقای سهم اشتغال در این شهرستان دانست.

رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی ملایر نیز گفت: در مجموع، دو هزارو ۴۴۵ پرونده به مبلغ ۸۳ میلیارد ریال در بخش مشاغل خانگی به بانک های عامل ارسال شد که از این تعداد، ۱۰ هزارو ۵۰ پرونده به تصویب رسیده است.

مرتضی سلطان محمدی ادامه داد: در بخش خود اشتغالی نیز یک هزارو ۴۷۸ پرونده با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال به بانکها معرفی و ارسال شد که تاکنون، ۷۰ میلیارد ریال آن مصوب و ۵۰ درصد پرونده ها نیز پذیرش شده است.

وی تصریح کرد: لازم است مدیران دستگاه های اجرایی هر چه سریعتر نسبت به ثبت اشتغال ایجاد شده خود در سامانه اشتغال اقدام کنند.

سرپرست اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ملایر نیز اظهار داشت: اختصاص ۵۰ درصد از سهم صادرات استان به ملایر، نشاندهنده توان بالای صنعتگران و صادرکنندگان این شهرستان است.

حسن بهرامی خواستار توجه و حمایت جدی به صنایع تولید و صادرات شهرستان شد و افزود: حفظ تعامل دو طرفه بین بخش خصوصی و دولتی، علاوه بر تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف، موجب افزایش بهره وری خواهد شد.

وی تاکید کرد: راه آهن ملایر برای بالا بردن ظرفیت شهرستان باید علاوه بر ترانزیت مسافر، به عنوان ترانزیت کالا نیز مورد استفاده قرار گیرد.

بهرامی همچنین بر عملیاتی شدن منطقه ویژه اقتصادی سامن تاکید کرد و گفت: با گذشت ۱۰ سال از دریافت مجوز منطقه آزاد خشکبار و مواد غذایی سامن، هنوز این منطقه عملیاتی و اجرایی نشده است.

وی ادامه داد: گمرک ملایر نیازمند اختصاص مکان مناسبی است که در زمینه واردات کالا باید سالن هایی در زمینه نگهداری مواد اولیه در نظر گرفته شود.

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت