به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع در ملایر، حجتالاسلام سید حسن فاضلیان صبح امروز در شورای اداری شهرستان ملایر با گرامیداشت هفته دفاع مقدس آن را یادآور ایثارگریها، جانبازیها و رشادتهای دلاورمردان ایران در هشت سال جنگ نابرابر دانست و گفت : امروز نعمت اخوت و وحدتی که بین مسئولان حاکم است باید حفظ شود.
وی از پذیرش دانشجو از خارج کشور در دانشگاه ملایر اشاره کرد و افزود : وجود بیش از ۱۵ هزار دانشجو نشان ظرفیت و توانمندیهای علمی در شهرستان ملایر است. افزود:
امام جمعه موقت ملایر همچنین وجود روحانیت در شهرستان ملایر را باعث بالا رفتن ظرفیتهای معنوی این شهرستان دانست و اظهار داشت : استفاده از ظرفیت معنوی روحانیت، فرصتی مغتنم برای کسب موفقیت و رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی است و روحانیون باید با تلاش خود به شکل فعال و پویا در حرکت افکار جوانان به سمت ارزشهای دینی تاثیرگذار باشند.
فرماندار ویژه ملایر نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس اظهار داشت: امروز هر چه داریم به برکت خون شهدا، وجود ولایت فقیه و نعمت روحانیت در کشور است.
مصطفی آزادبخت سه رکن مهم انقلاب را رهبری، اسلام و مردم دانست و تصریح کرد: نقش روحانیت نیز به عنوان یکی از ارکان مهم انقلاب، بیبدیل و برجسته است.
وی با اشاره به فرمایش امام (ره) که اگر روحانیت نبود انقلاب هم نبود گفت: مصداق عینی رهبری را در ولایت حضرت امام (ره) و اکنون در ولایت مقام معظم رهبری می بینیم.
فرماندار ملایر با اشاره به اینکه مردم که رکن اصلی انقلاب هستند با هدایت روحانیون به صحنه آمدند و انقلاب را به رهبری حضرت امام(ره) به پیروزی رساندند افزود: حکومت جمهوری اسلامی ایران با محوریت روحانیت هدایت می شود.
وی یادآور شد: روحانیون، مسئولان و اقشار مختلف مردم در شهرستان ملایر با محوریت امام جمعه، همواره با وحدت و همدلی برای پیشرفت این شهرستان تلاش میکنند.
آزادبخت با اشاره به اینکه هر قدمی که بدون حضور و هدایت روحانیت برداشته شود مشخص نیست به سرانجام برسد تصریح کرد : با تبعیت از رهبری و استفاده از توانمندی روحانیت کار خود را ادامه خواهیم داد.
مدیر حوزه علمیه برادران ملایر نیز باز ۶ حوزه علمیه خواهران و برادران در شهرستان ملایر خبر داد و افزود : ۶۵۰ طلبه در این حوزه های علمیه از سطوح مقدماتی تا پایه ۱۰ که معادل کارشناسی ارشد است مشغول به تحصیل هستند.
حجت الاسلام مجتبی نجفی ادامه داد : به دلیل درخواست های مکرر طلاب، خواستار برگزاری درس خارج در حوزه علمیهملایر هستیم.
وی از وجود ۱۵۰ روحانی مبلغ در ملایر خبر داد و تصریح کرد: این تعداد روحانی در قالب روحانیون طرح هجرت، اعزام به روستاها و همچنین فعالیت در ادارات و دانشگاهها مشغول هستند.
نجفی به همکاری خوب حوزه علمیه ملایر با دانشگاههای این شهرستان اشاره کرد و خاطرنشان کرد: تدریس بسیاری از اساتید و طلاب حوزههای علمیه در دانشگاهها و همچنین برگزاری نماز جماعت در خوابگاههای دانشجویی از راههای همکاری حوزه با دانشگاههای ملایر است.
وی در پایان افزود : همانطور که شهدا در راه انقلاب اسلامی جانفشانی کردند، مانیز باید در این راه آبروی خود را در این جنگ نرم بگذاریم تا بتوانیم کشتی انقلاب را به ساحل نجات برسانیم.
دیدگاه شما