وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 28 شهريور 1392 ساعت 03:45   |   کد مطلب: 2091
روند کند سرمایه گذاری در همدان نیازمند آسیب شناسی/ هتل ها درجه بندی شوند
بر اساس اعلام مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان روند کند سرمایه گذاری در استان همدان یکی از موضوعات چالشی در این استان بشمار می رود چرا که در یک سرشکاری کوتاه از 560 فقره موافقت نامه اصولی تنها 15 تا 16 مورد آن عملی شده است.

به گزارش نافع، علیرضا ایزدی بعدازظهر چهارشنبه در ستاد سرمایه گذاری استان همدان با بیان اینکه در هشت سال گذشته 17 کمپینگ در استان همدان ساخته شده است، ادامه داد: باید حوزه و پروسه سرمایه گذاری در استان همدان آسیب شناسی و بررسی شود که چه اتفاقی می افتد که 560 فقره موافقت نامه اصولی صادر می کنیم اما 15 یا 16 مورد آن به سر انجام می رسد.علیرضا ایزدی با اشاره به اینکه ایران را نمی توانیم با سایر کشورها از جمله هند و مالزی به لحاظ جذب گردشگر مقایسه کنیم، اذعان داشت: الگو هایی مثل هند، مالزی و ترکیه برای کشور ما مناسب نیست و این اشتباه است که ایران را با سایر کشورها مقایسه کنیم چراکه از نظر فرهنگی با این کشورها فرق داریم.

دستگاه گردشگری یک دستگاه فرا بخشی است

وی با اشاره به اینکه دستگاه ها باید این واقعیت را قبول کنند که دستگاه گردشگری یک دستگاه فرا بخشی است، ادامه داد: بی توجهی به این واقعیت همین می شود که در اوج پیک کاری گردشگری همدان میدان باباطاهر شخم زده و باعث نارضایتی مسافر می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان همدان همچنین درخصوص جمع آوری کارتن به دست ها در همدان که هدایت مسافران را به سوئیت ها عهده دار هستند گفت: از شهرداری خواهش کردیم که حداقل شما اجازه این کار را ندهید که در جواب گفتند این موضوع به شهرداری ربطی ندارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ایزدی با اشاره به اینکه در همدان 167 خانه اجاره ای به مسافر شناسایی شده است، اظهار داشت: به 57 خانه مجوزه داده شده اما چیزی حدود 100 خانه تمایل به ساماندهی ندارند و فرار می کنند.

وی ادامه داد: همچنین در میدان سپاه همدان یک کانکس در نظر گرفته شده است که مسافران برای اجاره خانه می توانند به آنجا مراجعه کنند و فردی همراه آنها برای دیدن خانه می رود.

سیاست گذاری باید براساس استفاده از نیروی انسانی موجود باشد

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان نیز در ادامه با بیان اینکه یکی از سرمایه های استان همدان نیروی انسانی است، ادامه داد: سیاست گذاری باید براساس استفاده از نیروی انسانی موجود باشد و طرح هایی بدهیم که نیروی انسانی بیشتری را وارد کار کنیم و طرح هایی تعریف شود که نیرو بر باشد.

مسعود اقلامی در بحث گردشگر خارجی و داخلی گفت: هتل ها برای مسافران و به خصوص مسافران داخلی هزینه های زیادی دارد پس بهتر است اقامت گاه های ارزان در استان همدان ایجاد کنیم که می تواند یک درآمد برای استان باشد و اجازه نمی دهد که مسافر در کنار خیابان بخوابد و چهره شهر زشت شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز با اشاره به اینکه تامین منابع ارزی برای تسهیلات می تواند در جذب سرمایه تاثیر گذار باشد، ادامه داد: جذب سرمایه گذار خارجی باید بحثی فراتر از این داشته باشد.

سعید سیاری با بیان اینکه سرمایه گذاران موفق هر کدام چند طرح دارند و نیازی نیست که سازمان به آنها طرح بدهید، اظهار داشت: باید زیر ساخت های مناسب ایجاد و اقدامات فراتر از این انجام شود.

وی با اشاره به اینکه بخشی از آینده استان به موضوع فولاد و پتروشیمی بستگی دارد، عنوان کرد: سرمایه گذار خوب و خوشنام به شرطی راضی به سرمایه گذاری در استان می شود که برای وی تسهیلات در نظر بگیریم .

استاندار همدان نیز با بیان اینکه باید مزیت های استان همدان شناسایی شود، اظهار داشت: روزانه تعداد زیادی زائر عراقی برای زیارت قم و مشهد از همدان عبور می کنند ولی در استان همدان نمی مانند که باید کاری کنیم که این افراد حداقل سه تا چهار شب در استان همدان بمانند.

پول در دست اعراب است

علی محمد آزاد با اشاره به اینکه پول در دست همین اعراب است، افزود: باید وقتی زائر عراقی به همدان وارد می شود کاری کنیم که حداقل سه شب را در همدان بگذراند و تورهایی برای آنها در نظر بگیریم تا به بازدید تمام مکان های دیدنی استان همدان بروند.

وی با بیان اینکه باید مسئله گردشگری استان همدان به برنامه تبدیل شود، ابراز داشت: مزیت اصلی جذب سرمایه گذاری در استان همدان گردشگری است بنابراین باید به آن توجه ویژه شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه شهر همدان و جاده گنجنامه پر از قهوه خانه است، عنوان کرد: هرکس که می خواهد سرمایه گذاری کند درخواست مجوز قهوه خانه را می دهد و حداقل روزی دو بار برای دریافت مجوز قهوه خانه مراجعه می شود.

آزاد ادامه داد: می توان افرادی را که قصد ساخت قهوه خانه را دارند توجیه کرد که می توان در جای بهتری سرمایه گذاری کرد که سود بهتری هم دارد.

علی محمد آزاد با اشاره به اینکه قلیان و چای در صندوق عقب هر ماشینی می تواند باشد، ابراز داشت: افراد می آیند و درخواست مجوز قهوه خانه را می دهند و می خواهند چند درخت قطع کنند و قهوه خانه بسازند اما اگر همان درخت ها نباشد قهوه خانه هم نمی تواند وجود داشته باشد.

 

هتل های استان همدان باید درجه بندی شوند

استاندار همدان با اشاره به اینکه باید هتل ها تقسیم بندی شوند، عنوان کرد: درصد خیلی کمی از مسافران می توانند به هتل های پنج و چهار ستاره بروند و باید سنجیده شود که چه تعداد مسافر به هتل پنج ستاره، چه تعداد به هتل با درجه پایین تر و چه تعداد به مسافر خانه و چه تعداد به کمپ های گردشگری می روند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از مسافران در سطح شهر چادر می زنند، اظهار داشت: برای این دسته از مسافران باید کمپ هایی مجهز به فضای سبز، شهر بازی، پمپ بنزین و غیره زده شود و برای سکونت در این مکان مبلغی از مسافر گرفته شود تا این مسافران در شهر چادر نزنند که این موضوع می تواند درآمدی برای استان همدان داشته باشد.

استاندار همدان با بیان اینکه ورودی شهر را باید طوری درست کرد که مسافر جذب شهر شود، اظهار داشت: ورودی شهر ها در جذب مسافر تاثیر زیادی دارد.

وی درخصوص خانه های اجاره ای برای گردشگران نیز گفت: باید این افراد ساماندهی شوند و هر کس که خانه ای دارد و قصد دارد آن را به گردشگر اجاره دهد به یکی از دستگاه های ذی ربط مراجعه و اعلام آمادگی کند و غیر این صورت با کسی که ساماندهی نشده برخورد شود.

استاندار همدان اضافه کرد: خانه ای که مسافر می خواهد اجاره بگیرد باید شاخصه هایی داشته باشد و باید این خانه ها براساس امکانات و سایر موارد درجه بندی شوند.

علی محمد آزاد با بیان اینکه متاسفانه برخی از خانه های اجاره ای در محله های خیلی نامناسبی قرار دارند، عنوان کرد: مسافری که در این محله ها خانه می گیرد وقتی به شهر خود بازمی گردد ذهنیت خوبی از همدان ندارد و در بین دوستان و آشنایان نه تنها از استان همدان تعریف و تبلیغ نمی کند بلکه بد می گوید.

منبع:مهر

 

 

 

دیدگاه شما