به گزارش نافع به نقل از ایسنا، صادق فریدی در جمع خبرنگاران، رشد مصرف این فرآورده ها را افزایش مسافرتها، وسایط نقلیه و ناوگان حمل و نقل دانست و افزود: مصرف گاز طبیعی (CNG) در پنج ماهه سال گذشته 56 میلیون مترمکعب بوده در حالیکه این میزان در سالجاری به 61 میلیون مترمکعب رسیده که افزایش هشت درصدی را نشان می دهد.
وی ادامه داد: میزان مصرف فرآورده های بنزین در سال گذشته 186 میلیون لیتر بوده در حالیکه این میزان در سالجاری به 194 میلیون لیتر رسیده که رشد 5 درصدی مصرف این فرآورده را نشان می دهد.
فریدی اضافه کرد: میزان مصرف نفت و گاز یا گازوئیل نیز در سال گذشته 261 میلیون لیتر بوده در حالیکه این میزان در سالجاری به 266 میلیون لیتر رسیده که افزایش یک درصدی را نشان می دهد.
کاهش مصرف نفت سفید، نفت کوره و گاز مایع در 5 ماهه سالجاری در همدان
وی در ادامه به کاهش مصرف نفت سفید، نفت کوره و گاز مایع یا گاز LPG در پنج ماهه سالجاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و افزود: میزان مصرف نفت سفید در سال گذشته 13 میلیون لیتر و در سالجاری 10 میلیون لیتر بوده است به طوریکه شاهد کاهش 19 درصدی مصرف این فرآورده بودیم.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه همدان ادامه داد: در بحث نفت کوره که سوخت مصرفی نیروگاه مفتح و برخی کارخانجات است، شاهد کاهش 34 درصدی بودیم به طوریکه سال گذشته میزان مصرف این فرآورده 390میلیون لیتر و در سالجاری 258 میلیون لیتر بوده است.
وی علت کاهش مصرف نفت کوره را استفاده نیروگاه از گاز طبیعی عنوان کرد و گفت: مصرف گاز مایع یا گاز LPG نیز در سال گذشته 13 هزار تن بوده که امسال به 12 هزار تن رسیده به طوریکه میزان مصرف 5 درصد کاهش یافته است.
فریدی همچنین از وجود 67 باب جایگاه عرضه بنزین و نفت و گاز و 44 باب جایگاه CNG تک منظوره و دو منظوره در سطح استان همدان خبر داد و گفت: دو باب جایگاه CNG در سطح شهر همدان در دست احداث است اما همچنان در مناطق جنوبی شهر با کمبود جایگاه مواجهیم به طوریکه بالا بودن قیمت زمین موجب عدم تمایل متقاضیان برای سرمایه گذاری در این مناطق است.
وی به پروژه های عمرانی آغاز شده در دولت یازدهم توسط شرکت ملی پخش اشاره کرد و افزود: سال گذشته 28 میلیارد ریال پروژه عمرانی در سطح واحدهای مربوطه شرکت انجام شده و برای سالجاری نیز پیش بینی می شود 23 میلیارد ریال پروژه عمرانی انجام دهیم که تاکنون تعدادی انجام شده و مابقی پروژه ها تا پایان سال عملیاتی خواهد شد.
انبار تدارکاتی جوکار ملایر تا پایان سالجاری به بهره برداری می رسد
فریدی با اشاره به وجود چهار انبار تدارکاتی و سه انبار منطقه ای برای ذخیره و انبارش فرآورده های نفتی در سطح استان، اظهار کرد: ساخت انبار تدارکاتی با ظرفیت 80 میلیون لیتر در جوکار ملایر یکی از پروژه های در دست احداث است به طوریکه تاکنون با هزینه 180 میلیارد ریال 98 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و پیش بینی می شود تا پایان سالجاری به بهره برداری برسد و انبار موجود در داخل شهر ملایر تعطیل خواهد شد.
وی ادامه داد: احداث ساختمان اداری شرکت در مرکز منطقه از دیگر پروژه ها به شمار می آید و تا یک ماه آینده عملیات تخریب و ساخت ساختمان جدید آغاز می شود که نیازمند 100 میلیارد ریال اعتبار است.
وی پروژه ساخت وزرشگاه 15 هزار نفری صنعت نفت را از دیگر پروژه ها خواند و افزود: این ورزشگاه با مشارکت شرکت نفت و گاز به عنوان مجهزترین ورزشگاه مختص شرکت در سطح کشور در زمینی به مساحت سه هکتار ساخته خواهد شد.
به گفته فریدی، 321 دستگاه تریلی نفت کش، 9 دستگاه نفت کش 10 چرخ، 17 دستگاه نفت کش 6 چرخ وظیفه حمل فرآورده های نفتی را از محل انبارش تا مصرف کننده بر عهده دارند.
توزیع بنزین یورو 4 در برنامه قرار دارد
وی در ادامه راه های دسترسی استان برای حمل سوخت را مطلوب ارزیابی و تصریح کرد: بحث توزیع بنزین یورو 4 در کلانشهرهای کشور در حال انجام است و به طور قطع در برنامه های آتی شرکت وجود دارد که به سمت استفاده از سوخت پاک و با آلودگی و مشکلات کمتر برویم هر چند مدت کوتاهی این سوخت در ملایر توزیع شد.
فریدی در زمینه بحث ایمنی جایگاه ها نیز گفت: این مساله در درجه بندی جایگاه ها لحاظ می شود و کنترلهای لازم صورت می گیرد و در صورت عدم رعایت مسائل ایمنی، به طور قطع با جایگاه داران برخورد می کنیم. همچنین هر دو هفته یکبار کمیت و کیفیت جایگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد.
وی همچنین گفت: در حال حاضر به کلیه مصرف کنندگان بخش کشاورزی به ویژه در فصول کشاورزی سوخت رسانی داریم اما بحث برق دار کردن چاه های کشاورزی از سیاست های دیرینه شرکت پخش فرآورده های نفتی است و باید تمام چاه های مجاز برق دار شوند و چاه های غیرمجاز نیز برای تحویل سوخت مجوز و تایید امور آب استان را دریافت کنند.
امسال هیچ سوختی از همدان قاچاق نشده است
به گفته فریدی، امسال هیچ گونه فرآورده نفتی از استان قاچاق نشده اما توزیع خارج از شبکه داشته ایم که برخورد لازم صورت گرفته است.
وی در بخش دیگری اظهار کرد: استفاده از کارت سوخت وسایط نقلیه دیگر وجاهت قانونی ندارد و یکی از تخلفاتی است که بیشتر در وسایط نقلیه عمومی همچون وانت بارها، تاکسی ها، خودروهای دولتی و ... مشاهده می شود و به هیچ وجه کوتاه نمی آییم.
وی به وجود کمیته تخلف در شرکت پخش اشاره کرد و افزود: در این کمیته در خصوص تعداد کارتهای جمع آوری شده تصمیم گیری می شود و شدیدا با متخلفان برخورد می کنیم به طوریکه امسال 40 پرونده مورد بررسی قرار گرفته است همچنین با جایگاه هایی که تخلف در آنها انجام شود، برخورد کرده و جرائمی برایشان در نظر می گیریم.
وی در پایان گفت: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف و یا مشکل سوخت رسانی با شماره تلفن های 09627 و 38280600 تماس بگیرند.
دیدگاه شما