وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 29 مرداد 1393 ساعت 09:02   |   کد مطلب: 9042
پنج نکته مهم امنیتی اندروید که نباید به راحتی از کنارشان بگذرید
تصاویر شخصی و خانوادگی را روی آن‌ها ذخیره می‌کنیم، یادداشت‌های مهم‌مان را روی آن‌ها ثبت می‌کنیم و تاریخچه تمامی تماس‌های ما بر روی آن وجود دارد.

پس بهتر است با انجام این پنج نکته ساده اما مؤثر امنیت گوشی و تبلت اندرویدی خود را بالاتر ببریم.

اپلیکیشن‌های امنیتی زیادی برای اندروید وجود دارند که شاید Lookout یکی از بهترین آن‌ها باشد. اما اگر علاقه‌ای به نصب اپلیکیشن‌های جانبی ندارید با این روش‌ها نیز می‌توانید تا حد زیادی امنیت اندروید را بالا ببرید. همیشه به خاطر داشته باشید کاربر ضعیف‌ترین حلقه در زنجیره امنیت محسوب می‌شود و اگر بخواهید می‌توانید حتی کار را برای هکرهای حرفه‌ای نیز دشوار کنید. گفتنی است روش‌های ذکر شده بر روی اکثر دستگاه‌های اندرویدی قابل اجراست.

1 – گوشی یا تبلت خود را با Android Device Manager ردیابی، قفل و پاکسازی کنید.

important nojavanha

این ویژگی تا سال گذشته تنها با اپلیکیشن‌های جانبی امکان‌پذیر بود اما خوشبختانه با عرضه آپدیتی برای Google Play Services می‌توانید با فعال کردن این سرویس به صفحه Device Manager بر روی وب مراجعه کرده و یا با اپلیکیشن اندرویدی آن دستگاه‌های دیگرتان را ردیابی کنید.

وقتی دستگاه مفقود شده یا دزدیده شده خود را بر روی نقشه مشاهده کردید می‌توانید آن را با رمز دلخواهی قفل کنید، اطلاعات آن را پاکسازی کنید و یا آن را مجبور به زنگ زدن با حداکثر صدا کنید؛ حتی اگر بر روی بی‌صدا تنظیم شده باشد.

2 - تأیید هویت دو مرحله‌ای را فعال کنید.

important nojavanha1

این روش نه تنها گوشی بلکه کل اکانت گوگل شما را محافظت خواهد کرد. با فعال کردن این سیستم از این صفحه گوگل هر گاه فردی پسورد شما را به درستی برای ورود به اکانت گوگل وارد کند باید یک کد امنیتی را نیز وارد کند که از طریق پیامک، تماس تلفنی خودکار و یا اپلیکیشن مخصوص آن به شما اعلام می‌شود. به این ترتیب حتی با دانستن پسورد گوگلی شما نیز کسی نمی‌تواند گوشی دزدیده شده‌تان را که از راه دور قفل کرده‌اید باز کند.

3 - حافظه گوشی را رمزگذاری کنید.

important nojavanha2

پیش از این گفتیم که اگر قصد فروش گوشی خود را دارید برای پاکسازی کامل آن یکی از راه‌های مفید استفاده از رمزگذاری یا Encryption گوشی است. با این روش هم چنین هربار که گوشی روشن شود ملزم به وارد کردن پسورد هستید و حتی اگر دزد با روشی به اطلاعات شما دست پیدا کرد از آن‌جا که تمامی اطلاعات رمزگذاری شده هستند کوچک ترین استفاده‌ای نخواهند داشت.

برای این‌ کار کافیست به تنظیمات اندروید و سپس Security و Encrypt Phone مراجعه کنید. توجه داشته باشید که عملیات رمز‌گذاری ممکن است بسته به حجم اطلاعات تا چند ساعت نیز به طول بیانجامد و اگر آن را متوقف کنید ممکن است برخی اطلاعات شما از بین برود. پس مطمئن شوید که گوشی شما شارژ کافی داشته و آن را به برق متصل کنید. همچنین یک عیب این روش در گوشی‌های ضعیف کاهش نسبی سرعت گوشی است.

4 –  گوشی را قفل کنید!

important nojavanha3

ساده‌ترین روش محافظت از گوشی استفاده از رمز عددی، حروفی و یا رمز الگویی اندروید است. با مراجعه به تنظیمات، Security و Screen Lock این کار را می‌توانید انجام دهید. تحقیقات نشان می‌دهد حدود 40 درصد کاربران از هیچ رمز و قفلی برای گوشی خود استفاده نمی‌کنند. اگر حوصله وارد کردن رمز را ندارید می‌توانید از اپلیکیشن‌های مخصوصی استفاده کنید که هنگام اتصال به وای‌فای خانگی و یا اداری به صورت خودکار قفل گوشی را باز می‌کنند تا تنها در مواقع ضروری مجبور به تایپ رمز باشید. یک نمونه مناسب این اپلیکیشن Unlock with WiFi است که می‌توانید آن را دانلود و امتحان کنید.

5 - مشخصات صاحب گوشی را به صفحه‌ قفل اضافه کنید.

important nojavanha4

هر کسی که گوشی‌تان به دستش رسید لزوماً دزد یا هکر نیست و شاید گوشی‌تان را جایی جا گذاشته باشید و فردی بخواهد آن را به شما بازگرداند اما اگر با رمز گذاشتن روی گوشی امکان ورود به صفحه مخاطبان را نداشته باشد طبعاً قادر به پیدا کردن شما نخواهد بود.

چاره کار مراجعه به تنظیمات، سپس Security و Owner Info است تا بتوانید در صفحه قفل اطلاعات مفیدی را برای یابنده احتمالی گوشی‌تان بنویسید.

برچسب‌ها: 

دیدگاه شما