محمود رشادی با اشاره به مباحث مطرح شده در هفته گذشته مبنی بر استفاده از روغن پالم در شیرهای پاستوریزه اظهار کرد: در هر حوزه و بخشی بدون استثنا با افراد سودجویی رو به رو هستیم که از هر فرصتی برای منافع خود استفاده می کنند.
وی افزود: کنترل و نظارت بر کارخانجات تولید فراورده های لبنی وظیفه دستگاه هایی همچون علوم پزشکی بوده و باید بر این امر نظارت کافی داشته باشند و اگر کارخانه ای در این زمینه تخلفی کرد با آن برخورد کنند.
رشادی تصریح کرد: در استان همدان کارخانجات به صورت مستمر زیر نظارت و کنترل اداره بهداشت و نظارت بر موراد غذایی و استاندارد قرار داشته و به صورت دائم و بدون اطلاع از تولیدات کارخانجات نمونه برداری میشود.
وی با تأکید بر اینکه اگر تاکنون تخلفی در زمینه استفاده روغن پالم در شیر مشاهده میشد، دستگاه های نظارتی با آن برخورد داشتند، گفت: طرح اینگونه مسائل در رسانه ها سبب اتهام به گروه عظیمی تولید کننده بوده و اعتماد مردم به این بخش زیرسوال میرود.
وی با اشاره به اینکه کنترل در تولید محصولات لبنی بسیار بالاست، بیان کرد: به صورت مستمر از محصولات تولیدی کارخانجات توسط دستگاه های نظارتی همچون دانشگاه علوم پزشکی و استاندارد نمونه برداری میشود و اگر تاکنون تخلفی صورت میگرفت با آن برخورد میشد.
مدیرعامل اتحادیه تولیدکنندگان فراوردههای لبنی همدان با اشاره به حضور مدیران کنترل کیفی در کارخانجات نیز گفت: مدیران کنترل کیفی یکی دیگر از نهادهای نظارتی در کارخانجات محسوب می شوند ولی با این حال کارشناسان استاندارد نیز ماهانه بارها از محوصلات آزمایش به عمل میآورند.
وی با تصریح بر اینکه براساس استانداردها نباید از روغن در شیرهای پرچرب استفاده شود، بیان کرد: هیچ کارخانه ای مجاز به استفاده از روغن گیاهی برای افزایش چربی شیر نبوده و باید از چربی طبیعی موجود در شیر برای این مساله استفاده شود.
رشادی با بیان اینکه روغن پالم در استان خریداری ندارد، گفت: تاکنون استفاده از این روغن توسط کارخانجات فراورده های لبنی در استان مشاهده نشده چرا که با وجود نظارت های بسیار توسط دستگاه ها این مساله مشخص میشد.
دیدگاه شما