به گزارش نافع، مسعود اکبری در گفت و گو با خبرنگار رودآور با بیان اینکه گرچه مردم دیگر نقاط کشور تویسرکان را به محصول گردو می شناسند ولی محصول آلوی تویسرکان نیز شناخته شده است.
وی افزود: امسال با توجه به سرمازدگی در حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد تولید انواع آلو در تویسرکان نسبت به سال گذشته کاهش یافت.
سرپرست جهاد کشاورزی تویسرکان با بیان اینکه از مجموع هشت هزار هکتار باغات میوه، ۵۵۰ هکتار باغات آلو در تویسرکان وجود دارد، گفت: این محصول به کرمانشاه، ساری و آمل صادر می شود.
به گزارش رودآور آلوی تولید شده در این منطقه از ارقام آلو بخارا ، آلوی زرد ، آلوچه و آلوی سیاه است که به صورت تیزآبی و آفتابی فرآوری شده و در تهیه غذاهای مختلفی مثل مرغ ، کوفته ، خورشت به، خورشت سیب ،خورشت اسفناج و فسنجان بکار می رود.
آلو دارای خواص درمانی چون ضدیبوست ، برطرف کننده تب ، صفرا ، خشکی مزاج و غلظت خون است.
دیدگاه شما