وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 25 تير 1394 ساعت 11:49   |   کد مطلب: 15286
 150 میلیارد دلار کجاست؟/پیدا کنید پرتقال فروش را...
اظهارنظرمسئولان قبل و بعد از توافق درخصوص پول های بلوک شده در خارج کشور

به گزارش نافع،یک ماه قبل از توافق


180 میلیارد دلار از پولهای کشور در خارج بلوکه شده است
استاندار تهران گفت: 180 میلیارد دلار از پول های کشور در خارج بلوکه شده است و از آنجا که امکان جابجایی پول نداریم کالاها را 15 تا 20 درصد گران تر می‌خریم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، سیدحسین هاشمی در جلسه شورای اداری استان با تبریک نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان و امیدواری نسبت به بهره مندی از برکات ماه ضیافت الهی گفت:‌جلسات شورای اداری استان براساس نظر وزیر کشور هر سه ماه یکبار برگزار می شود که نخستین جلسه شورای اداری استان در سال 94 مصادف با معارفه نعمت الله ترکی به سمت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران است.
استاندار تهران ادامه داد: در مدتی که از فعالیت دولت یازدهم می گذرد اتفاقاتی در کشور رخ داده است که به نظر خیلی از کارشناسان بین المللی از جمله صندوق بین المللی پول کاهش تورم در ایران شبیه یک معجزه است.
وی افزود:‌ در این مدت تحریم های ظالمانه همچنان پابرجاست اما آنچه به این توفیق کمک کرد عنایت خداوند،توسل به ائمه اطهار و حرکت در مسیر هدایت مقام معظم رهبری است.
به گفته هاشمی، ‌حمایت شایسته رهبر معظم انقلاب اسلامی از دولت یازدهم و حضور افراد توانمند در دولت با حمایت مردم، موجب شد تا امروز با وجود تحریم ها شاهد آرامش و ثبات اقتصادی در کشور باشیم.
استاندار تهران با اشاره به تغییر نگاه دنیا به ایران بعد از روی کارآمدن دولت یازدهم گفت:‌تا پیش از این در تبلیغات گسترده و بیانیه ها ایران را حامی تروریست معرفی می کردند در حالیکه امروز در مبارزه با تروریست از ما کمک می خواهند.
وی ادامه داد:‌ دنیا متوجه شده است که ایران اسلامی را نمی توان شکست و با وجود مشکلات زیادی که کشورهای منطقه با آن رو به رو هستند اما رهبری شجاع و دولت مقتدر با حمایت های مردم در ایران،کشور ما را دارای شاخص های برتر کرده است.
هاشمی گفت:‌مردم ایران با حضور 73 درصدی خود در انتخابات 24 خردادماه 92 خواسته رهبری را عملی کرده و امروز حماسه اقتصادی که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شده است قطعا رخ می دهد.
استاندار تهران در ادامه سخنانش با اشاره به نقش پر رنگ جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات 1+5 گفت:‌ ابرقدرت های دنیا به هیچ کشوری توجه نمی کنند اما در مذاکرات،پنج کشور دارای حق وتو هفت روز با نماینده کشورما به طور مستمر پای میز مذاکره مینشینند و این در تاریخ آمریکا سابقه نداشته است.
هاشمی افزود:‌ 180 میلیارد دلار از پول های کشور در خارج بلوکه شده است واز آنجا که امکان جابجایی پول نداریم کالاها را 15 تا 20 درصد گران تر می خریم.
وی در ادامه با اشاره به انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت:‌ در هریک از انتخابات گذشته در استان تهران همواره در نتایج شائبه هایی مطرح شده است.
هاشمی با تاکید براینکه الکترونیک شدن انتخابات خیلی از مشکلات را از بین می برد، ادامه داد:‌ از زمان حضورم در استانداری تهران موضوع الکترونیک کردن انتخابات در تهران را مطرح کردم تا حداقل شائبه ها از میان برود و پس از طرح آن از سوی وزیرکشور در دولت، این موضوع در کلانشهرها به تصویب رسید.
استاندار تهران در ادامه سخنانش به موضوع اهمیت نصب پرچم در ادارات سطح شهر اشاره کرد و گفت:‌ زمانی که در برنامه "خندوانه" سیما حضور پیدا کردم موضوع نصب پرچم در سطح شهر به خصوص بر سر در ادارات استان مطرح شد و براین اساس انتظار دارم همه دستگاه های استان درب ورودی  خود را با پرچم جمهوری اسلامی ایران مزین کنند.
وی به موضوع اهمیت "تبسم " در میان مدیران نیز اشاره کرد و افزود:‌  همانطور که در روایات آمده است پیامبر گرامی اسلام همواره متبسم بوده اند و امیدوارم مدیران استانی نیز تبسم را فراموش نکنند که مایه آرامش ارباب رجوع است.
گفتنی است،در ادامه جلسه شورای اداری استان تهران،مراسم معارفه رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران برگزار شد.
در این مراسم نعمت الله ترکی،معاون پیشین برنامه ریزی و توسعه استان با حضور صالح ،معاون امور مجلس،استانها و پشتیبانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اعطای حکم به سمت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان منصوب شد.

 


یک روز بعد از توافق پول‌های بلوکه‌شده ایران ۲۹ میلیارد دلار است

به گزارش فارس، رئیس کل بانک مرکزی در خصوص رقم پول‌های بلوکه‌شده ایران، گفت: ۲۳ میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی و ۶ میلیارد دلار درآمد نفت در کشورهای ژاپن، کره، امارات عربی متحده و هند موجود است.

ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، با اشاره به توافق هسته‌ای ایران با 1+5 و اثرات آن بر بازار ارز، اظهارداشت: کاهش نرخ ارز در روزهای اخیر که تحت تاثیر اخبار قرار گرفته ممکن است در چند روز آینده هم ادامه پیدا کند، اما با توجه به تعادل در عرضه و تقاضا این مسئله اثر بلندمدت ندارد.

به گفته وی برای یکسان‌سازی نرخ ارز 5 تا 6 ماه زمان نیاز است.

رئیس کل بانک مرکزی درخصوص میزان پول‌های بلوکه شده ایران، گفت: 23 میلیارد دلار از اموال بانک مرکزی در کشورهای ژاپن، کره و امارات متحده عربی موجود است.

وی ادامه داد: 6 میلیارد دلار از محل فروش نفت نیز در هند وجود دارد که پس از رفع تحریم‌ها آزاد خواهد شد، البته بانک مرکزی 5 میلیارد دلار بدهی به خارج از کشور دارد.

سیف درباره امکان اتصال سوئیفت به همه بانک‌های کشور، اظهارداشت: سوئیفت به عنوان مرکز نقل و انتقالات بانکی از هم‌اکنون می‌تواند عملیات خود را آغاز کند.

یک تناقض آشکار در صدور احکام روسای دانشگاه‌ها

۵ سال مدیریت بر دانشگاه تهران با حکم ۴ ساله!/ صدور احکام سلیقه ای در وزارت علوم

محمود نیلی احمدآبادی از تاریخ ۱۹ خرداد ۹۴ به مدت ۴ سال به عنوان رییس دانشگاه تهران منصوب گردیده و نه از تاریخ ۱۹ خرداد ۹۳! یعنی مدت زمان ریاست نیلی بر دانشگاه تهران ۵ سال است و نه ۴ سال!

محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حالی سرانجام پس از کش و قوس های فراوان و پس از تایید شورایعالی انقلاب فرهنگی، حکم محمود نیلی احمدآبادی را به عنوان رئیس دانشگاه تهران صادر کرد که یک نکته جالب توجه در این حکم خودنمایی می کند.

نیلی احمدآبادی در حالی از تاریخ ۱۹ خرداد ۹۴ با حکم وزیر علوم به ریاست دانشگاه تهران منصوب شد، که پیش از این رضا فرجی دانا در تاریخ ۱۹ خرداد ۹۳ او را به عنوان سرپرست همین دانشگاه معرفی کرده بود.

به گزارش جهان نیوز در این تاریخ، عبدالحسین فریدون در گفتگو با مهر، گفته بود: با حکم وزیر علوم، محمود نیلی احمدآبادی به عنوان سرپرست دانشگاه تهران اعلام شد. مقرر شد وی فعلاً به عنوان سرپرست دانشگاه تهران فعالیت کند تا وزیر علوم نام وی را به عنوان رئیس به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند.
 

نکته قابل تامل در این بین آنجاست که حکم صادره برای نیلی احمدآبادی از تاریخ مصوبه شورایعالی انقلاب فرهنگی آغاز می شود و نه از ابتدای حکم سرپرستی وی بر دانشگاه تهران. با این حساب «نیلی» به جای فرصت ۴ ساله، مدت زمان ۵ سال را بر دانشگاه تهران مدیریت خواهد کرد.

این نکته زمانی بیشتر به چشم می آید که بدانیم حکم سایر روسای دانشگاه‌ها، از تاریخ زمان سرپرستی آنها لحاظ می شود نه از زمان تایید شورایعالی انقلاب فرهنگی.

به عنوان مثال محمد علی دهقان که از تاریخ ۱۵ شهریور ۹۳ به عنوان سرپرست دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان معرفی شده بود، حکم ۴ ساله خود را از سرپرست وقت وزارت علوم (محمد علی نجفی)، از همین تاریخ دریافت می کند.

به عبارت دیگر، حکم دهقان چهار ساله بوده و تا تاریخ ۱۵ شهریور ۹۷ اعتبار دارد اما با حکمی که فرهادی پای آن را امضا کرده، محمود نیلی احمدآبادی از تاریخ ۱۹ خرداد ۹۴ به مدت ۴ سال به عنوان رییس دانشگاه تهران منصوب گردیده و نه از تاریخ ۱۹ خرداد ۹۳! یعنی مدت زمان ریاست نیلی بر دانشگاه تهران ۵ سال است و نه ۴ سال!

با این حال باید منتظر ماند و دید پاسخ مسئولان وزارت علوم به این تناقض آشکار در صدور احکام روسای دانشگاه‌ها چیست؟!

البته در پایان این سوال نیز به ذهن متبادر می شود که آیا شورایعالی انقلاب فرهنگی بر صدور احکام روسای دانشگاه‌ها نظارت شایسته و بایسته دارد و با تخلفاتی از این دست برخورد قانونی صورت می گیرد یا خیر؟!

انتهای پیام/ح

دیدگاه شما