وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 4 تير 1393 ساعت 04:10   |   کد مطلب: 7930
حرکت با منطق و عقل راه مقابله با تهاجم فرهنگی است

 

به گزارش نافع، هادی فیض منش در افتتاحیه طرح غنی سازی اوقات فراغت آسمانی‎های کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد شهرستان ملایر در سالن مرکز آموزش هنر به ضرورت مسائل فرهنگی و نحوه شکل گیری کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد اشاره و اظهار کرد: در کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد کار فرهنگی مانند سایر اعمال عبادی واجب نیست بلکه کاری اعتقادی و مردمی است و انگیزه‎های دینی باعث می شود که گرد هم بیاییم و با مساعدت هم مسائل و مشکلات را مرتفع کنیم.

وی با پرداختن به آسیب های اجتماعی گفت: طلاق، اعتیاد به صورت سنتی و صنعتی، عدم اعتماد، عدم حسن ظن به یکدیگز و تفرقه از مظاهر آسیب های فرهنگی محسوب می شود که باید به ان توجه کنیم.

مسئول دبیرخانه کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان کانون‎های فرهنگی و هنری را بازوان پرتوان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و افزود: در شرایط جنگ فرهنگی که با تعابیر مختلفی از آن نام برده می شود، اتفاق مبارکی در تفرقه نمی افتد بلکه همه باید با هم متحد باشیم تا بتوانیم از فرهنگ اسلامی حفاظت کنیم.

وی ابراز کرد: در سه ماهه گذشته، ۹۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان از مرکز اعتبار دریافت کردیم و آن را به کانون‎های سطح استان اختصاص دادیم و سهم شهرستان ملایر ۱۱ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان بود که به حساب کانون‎های مساجد ملایر واریز شده است.

فیض منش با اشاره به کمبود اعتبارات و مشکلات ناشی از تحریم اقتصادی گفت: پیشنهاد می شود نذورات مساجد به کارهای فرهنگی سوق پیدا کند و کانون‎های مساجد مردم را برای تأمین احتیاجات فرهنگی، تشویق و هدایت به نذر فرهنگی کنند.

وی تصریح کرد: در سراسر استان ۴۸۸ کانون ثبت شده داریم که با این وجود پیش بینی می شود تعداد ۷۰ هزار نفر در کلاس‎های اوقات فراغت کانون‎های فرهنگی و هنری در سطح استان شرکت کنند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز اظهار کرد:در حوزه فرهنگ تنگناها و مشکلات وجود دارد، اما با حفظ اعتدال و بدون افراط و تفریط، می توان بر مشکلات غلبه و فعالیت‎ها را اثربخش کرد.

محمود مصباح افزود: در طرح غنی سازی اوقات فراغت با داشتن برنامه جذاب و مفید، افراد بیشتری جذب مسجد می شوند و با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان، انتظار داریم در ماه میهمانی خدا، فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد بیشتر شود تا مردم از برکات فعالیت کانون‌ها استفاده لازم را ببرند.

وی ابراز کرد: در طرح اوقات فراغت تابستان باید فرصت را غنیمت شمرد تا مردم با کانون‎ها بیشتر آشنا شوند و به صورتی هدفمند، فعالیت این مراکز در آمار و ارزیابی و اطلاع رسانی دیده شود.

مصباح با بیان اینکه مسئولان کانون‎های فرهنگی مساجد سربازان خط مقدم جبهه فرهنگی در حوزه دینی هستند، تصریح کرد: برای مقابله با تهاجم فرهنگی باید با منطق و عقل حرکت کنیم، چرا که خط و راه دین مشخص است و افراط و تفریط در این مسیر پذیرفته نیست.

مسئول امور کانون‎های فرهنگی و هنری مساجد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز اظهار کرد: با توجه به نقش مساجد در انقلاب اسلامی و نقشه هایی که اکنون بیگانگان برای تخریب فرهنگ ما به کار می برند، مساجد بهترین پایگاه برای مقابله با ترفندها و تهاجم فرهنگی بیگانگان است و برای داشتن جامعه ای سالم، باید جوانان و نوجوانان را با مسجد آشتی دهیم.

حجت الاسلام طالب ترکاشوند ضمن برشمردن ویژگی‎های روحانی مسجد افزود: ارتباط روحانی مسجد با مدیران و اعضای کانون‎ها می تواند در پیشرفت فرهنگی مؤثر باشد و با‎ برنامه ای نظام یافته آموزش خانواده را با محوریت موضوعات مواد مخدر، ماهواره و غیره نقش خود را ایفا کنند و افراد جامعه را از آسیب‎های اجتماعی آگاه کنند.

وی با قدردانی از نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی که در ابتدای سال ۹۳ مبلغ قابل توجهی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای کمک به کانون‎های شهرستان ملایر جذب کردند، ابراز کرد: در سطح شهرستان تعداد ۵۶ کانون فرهنگی و هنری مسجد مجوز دارند و برای ۷ کانون جدید نیز درخواست مجوز شده است و مبالغ کمکی به کانون‌ها نیز بر اساس رتبه بندی صورت گرفته، به گونه ای که به هر کانون فعال در سه ماهه نخست امسال، مبلغ ۵۵۰ هزار تومان و سایر کانون‎ها، هر کانون ۴۰۰ هزار تومان کمک پرداخت شده است.

دیدگاه شما