به گزارش نافع، مهران اشترانی محقق مذهبی و مشاور خانواده در نشست بررسی ابعاد و ویژگی های خانواده پایدار در جمع دانش آموزان تویسرکانی اظهار کرد: دوستی قبل از ازدواج کمک زیادی برای به دست آوردن شناخت نکرده و تنها به گره زدن عاطفه منجر میشود و در نهایت منجر به فاجعه میشود.
وی انتخاب همسر را شامل مراحل شناخت از خود، قابلیت زوجین و مهارت دانست و افزود: در بحث شناخت از خود باید به این نکته توجه کرد که با آگاهی کامل از خود به سراغ یک ایده و فکر و روحیات جدید در ازدواج باید رفت.
این مشاوره خانواده با بیان اینکه دوستی های قبل از ازدواج با تخلیه احساسات تمام عشق و عاطفه بعد از ازدواج را بین می برد، ابراز کرد: از ضروریات مهم برای درست ازدواج کردن این است که باید اجزای تصمیمگیری را شناسایی کرده و قابلیتهای خود را برای ورود به این حوزه سنجید و نسبت به روشها و منشهای اداره زندگی، آگاهی لازم را به دست آورد.
اشترانی داشتن معیار، انگیزه و گزینش درست در ازدواج را از مهارت های قبل از ازدواج دانست و عنوان کرد: اینکه در ازدواج ما به دنبال چه هستیم و هدف از ازدواج چیست و شناخت خود و ظرف مقابل یه اصل اساسی است.
وی با تأکید بر اینکه شناخت خود و طرف مقابل با توجه به سن، ایمان، وضع اقتصادی، زیبایی و سایر موارد کرد برای رسیدن انتخاب درست و صحیح کمک شایانی می کند، گفت: در مرحله خواستگاری شناخت از یکدیگر نکته اساسی است و باید از اعتقادات، روحیات، برنامههای مدون زندگی، خوش آمدها و بدآمدها، محاسن و معایب صحبت شود تا در زندگی آینده از چالش های بزرگ جلوگیری شود.
این محقق مذهبی همچنین با بیان اینکه اصول و قواعد زندگی در بین بسیاری از خانوادهها گم شده است، افزود: لازم است با آموزش به جوانان برای گرم کردن کانونهای خانوادگی بیش از پیش تلاش شود.
اشترانی ابراز کرد: زندگی باید با فرصت سازی برای محبت به یکدیگر همراه باشد چرا که طلاق های عاطفی زمانی اتفاق می افتد که عاطفه ها کمرنگ شده و انسان ها از هم دور می شوند برای نمونه یکی از همسران مطلبی را می گوید و دیگری توجه نمی کند.
وی عنوان کرد: در الگوی ازدواج، تغییر سبک زندگی برخی زوج ها به واسطه افزایش تحصیلات و اشتغال زنان، تغییر نگرش در برخی افراد درباره مقدس بودن پیوند زناشویی و و تبلیغات ماهواره ای از جمله آسیب های موجود در موضوع زن و خانواده است.
این محق مذهبی و مشاوره خانواده در ادامه بر نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف به عنوان یکی از ضرورت های باورهای دینی در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه تأکید کرد و افزود: آموزش مهارت های زندگی به اعضای خانواده به ویژه به دختران برای ساخت زندگی پایدار بسیار مهم است.
اشترانی با بیان اینکه برخی با بد حجابی و بی حجابی به دنبال افزایش اعتماد به نفس کاذب و خودنمایی هستند، از بانوان خواست: با با تأسی از زندگانی حضرت زهراء(س) و الگوگیری از دختران و زنان موفق جامعه همچون ورزشکاران، محققان، عالمه های نمونه که به واسطه اخلاق، موفقیت های علمی و عملی با رعایت حجاب و عفاف موفقیت هایی کسب کرده اند، در مسیر بهترین سبک زندگی اسلامی قدم بردارند.
به گزارش رودآور در این جلسه پرسش و پاسخ نیز انجام شد و دانش آموزان با طرح سوالات خود در حوزه های گوناگون، دغدغه های فکری و اجتماعی خود را مطرح کردند.
نشست صمیمانه دانش آموزان تویسرکانی در قالب همایش سبک زندگی اسلامی با عنوان بررسی ابعاد و ویژگی های خانواده پایدار صبح امروز به همت بسیج دانش آموزی و دفتر بسیج دانشجویی شهرستان تویسرکان در سالن اجتماعات بهزیستی این شهرستان برگزار شد.
دیدگاه شما