به گزارش نافع به نقل از ملایری ها، احمد آریایی نژاد روز یکشنبه در کمیته برنامه ریزی شهرستان ملایر با بیان اینکه خدمت به مردم افتخار بزرگی است که مسئولان باید آن را در صدر امور خود قرار دهند اظهار کرد: تکریم ارباب رجوع در رأس همه اقدامات است که بر این اساس مدیران باید تا حد توان نسبت به رفع نیازها و خواستههای مردم تلاش کنند.
وی رفع مسایل و مشکلات مردم را از اهداف نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در تعامل با مدیران ادارات برشمرد و افزود: روستاها در جذب اعتبارات در اولویت هستند و مدیران باید به دور از روزمرگی، حق دستگاه های خود را در جذب اعتبارات بگیرند و اولویت بندی ها را رعایت کنند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی توسعه و ترویج فرهنگ را با توجه به شعار امسال یک وظیفه همگانی دانست و تصریح کرد: تمام مشکلات و معضلات جامعه باید با دیدگاه فرهنگی حل شود و با استفاده از فرهنگ ناب اسلامی و ایرانی، به دنبال ارتقاء فرهنگ باشیم.
وی گفت: ترویج مقوله مهم فرهنگ یک وظیفه همگانی است و اگر با دید فرهنگی به مسائل نگاه کنیم مشکلات جامعه حل میشود.
آریایی نژاد با گلایه از مسئولان استانی افزود: حق شهرستان ملایر در توزیع اعتبارات در سطح استان به خوبی ادا نشده است و مسئولان باید نسبت به اعتبارات این شهرستان بازنگری کنند.
فرماندار ویژه ملایر نیز با تاکید بر اینکه جذب اعتبارات نیاز به تلاش و پیگیری جدی مدیران دارد، اظهار کرد: ملاک توزیع اعتبارات توجه به شاخص های ارائه شده توسط دستگاه های اجرایی است که برای بالا بردن آن مدیران باید با جدیت بیشتری تلاش کنند.
مصطفی آزادبخت افزود: تعداد پروژه های عمرانی ملایر در سال گذشته ۲۵۱ پروژه در قالب ۴۱ طرح با اعتباری بالغ بر ۵۳۶ میلیارد ریال بود که میزان تخصیص اعتبارات این حوزه تاکنون، ۲۹ درصد بوده است.
وی گفت: ۲۹ درصد از بودجه عمرانی ملایر با مبلغ ۱۵۵ میلیارد ریال در سال گذشته اختصاص داده شد که این رقم از میانگین استانی بالاتر است.
فرماندار ملایر ابراز کرد: در حال حاضر، میزان تخصیص برخی از ادارات ملایر بسیار پایین است و برخی مدیران حتی از شاخصهای دستگاههای اجرایی خود که ملاک توزیع اعتبارات است، اطلاعی ندارند.
وی بهسازی، آبرسانی و آسفالت راه های روستایی را از اولویت های مهم در اختصاص بودجه عمرانی این شهرستان در سال جاری برشمرد و تاکید کرد: مدیران باید اولویت ها و نیازهای اساسی شهرستان را شناسایی و برای اختصاص بودجه در اولویت قرار دهند.
آزادبخت خواستار تعامل بیشتر مدیران ادارات ملایر با مدیران استانی و مرکز استان برای جذب اعتبارات در سطح کلان شد و بیان کرد: ملایر به عنوان یک شهرستان ویژه و دومین شهر استان بعد از همدان، هنوز روستای هدف گردشگری ندارد و با وجود روستاهای مناسب، این امر باید اصلاح شود.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه توزیع عادلانه اعتبارات مد نظر ما است، ادامه داد: هم اکنون بستر و فضای لازم برای پیگیری مطالبات و خواستهها با مدیریت خوب و با تجربه استاندار همدان مهیا است و مدیران باید با استفاده از این شرایط حق شهرستان را مطالبه کنند.
وی خواستار پیگیری بیشتر نمایندگان مجلس در جذب اعتبارات شد و افزود: انتظار داریم نمایندگان مجلس با رایزنی و پیگیری های لازم و با توجه به شناختی که از مشکلات شهرستان و حوزه دارند، نسبت به جذب بیشتر اعتبارات ملی و استانی کنند.
رئیس کانون کارآفرینان استان همدان نیز اظهار کرد: این کانون یک تشکل خصوصی است که با تصویب مجلس در آینده به عنوان سازمان کارآفرینی فعالیت کرده و نیازمند کمک و مشارکت همه افراد است.
نصرت اله طاقتی احسن خواستار ارائه ایدههای نو و خلاق از سوی مدیران به این کانون شد و افزود: در این کانون پنج کارگروه و کمیته با هدف ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی در جامعه راه اندازی شد که اعضای آن برای اجرایی کردن طرح ها و ایدههای خلاق افراد در این استان ورود پیدا کرده اند.
وی ملایر را دارای رتبه نخست استان در حوزه رسانه ای دانست و بیان کرد: تعامل و ارتباط بین مدیران با رسانهها خوب است، اما باید این تعامل ارتقاء پیدا کند و مدیران از خبرنگاران به عنوان مشاوران خود در دستگاههای مربوطه استفاده کنند.
طاقتی احسن در عین حال خواستار برگزاری کلاس های آموزش خبرنگاران، توزیع بیشتر نشریات در سطح روستاها، تعامل خبرنگاران با یکدیگر، استفاده مدیران از فضای نوین و مدرن و ارایه مقالات به روزنامه ها و استفاده بیشتر از ظرفیت های شهرستان شد.
وی ابراز کرد: شهرستان ملایر با وجود پتانسیل های ویژه، نیازمند داشتن یک روزنامه است که در این زمینه آماده همکاری با مسئولان این شهرستان هستیم.
دیدگاه شما