وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 27 ارديبهشت 1393 ساعت 05:36   |   کد مطلب: 7307
 کمبود مسجد و روحانی در حاشیه شهر ملایر
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ملایر گفت: یکی از مشکلات شهر ملایر نبود مسجد و یا روحانی در حاشیه شهر است که در این زمینه شهرداری و اوقاف می توانند هزینه‎های اعزام روحانی به مناطق حاشیه شهر را تأمین کنند.

 

به گزارش نافع به نقل از ملایری ها، محمدقاسم عبدلی در جلسه شورای اقامه نماز شهرستان ملایر با بیان اینکه نماز چشمه زلال همیشه جاری است، اظهارکرد: در مکان‎های عمومی و مدارس حداقل یک بار در روز نماز جماعت اقامه می شود، اماباید تلاش کنیم که این فریضه الهی بیشتر و بهتر از گذشته برگزار شود.

وی با اشاره به اینکه باید اقامه نماز ادارات به لحاظ کیفی ارزیابی شود، افزود: ستاد اقامه نماز شهرستان باید اداراتی که بیش از ۱۰ نیرو دارند را به اقامه نماز ملزم کرده و در اماکن عمومی مانند پارک‎ها که دارای مسجد هستند تلاش شود که به صورت مداوم نماز جماعت برگزار شود.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ملایر گفت: کارخانجات بزرگ شهرستان با وجود کارگران زیاد ظرفیت مناسبی برای برگزاری نماز جماعت و ترغیب آنها به این فرهنگ می باشد.

وی با بیان اینکه در تعداد زیادی از روستاها روحانی مستقر است، ابراز کرد: روحانیت در روستا محور تامین امنیت بوده و باید تلاش شود این ظرفیت در همه روستاها افزایش یافته و هیچ روستایی بدون روحانی نباشد.

عبدلی با اشاره به اینکه وجود روحانی در روستاهایی که دارای اختلاف هستند برای رفع اختلاف آنها بسیار اثرگذار بوده و می تواند آرامش بخش باشد، تصریح کرد: یکی از مشکلات شهر ملایر نبود مسجد و یا روحانی در حاشیه شهر است که در این زمینه شهرداری و اوقاف می توانند هزینه‎های اعزام روحانی به مناطق حاشیه شهر را تأمین کنند.

وی اظهار کرد: باید طبق یک برنامه ریزی حداکثر زمین اختصاص داده شده برای ساخت مسجد را با یک نقشه طراحی شده ۵۰۰ متر قرار داده و نیز نقاط مورد نیاز ساخت مسجد را با هماهنگی اوقاف و شهرداری تعیین کرده تا اگر خیری برای ساخت مسجد مراجعه کرد طبق آن نقاط و میزان تعیین شده مسجد را بسازد.

معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ملایر با بیان اینکه تبلیغات هدفمند درامر نماز در شهر کمرنگ است، افزود: کار فرهنگی باید فراگیر و مستمر باشد و برای اینکه بتوانیم فرهنگ نمازخوانی و اقامه نماز جماعت را در جامعه افزایش دهیم باید تبلیغات برنامه ریزی شده در این زمینه داشته باشیم.
مسئول ستاد اقامه نماز مللایر نیز اظهار کرد: سال گذشته در ۱۰۰ مدرسه آموزش و پرورش ملایر، سامن و جوکار نماز جماعت توسط روحانیون اقامه شده است که از این تعداد ۷۹ نفر از طلاب برادر و ۲۱ نفر از طلاب خواهر در این طرح حضور داشته اند.
حجت‌الاسلام مهدی بیات با بیان اینکه ۱۸۷ مدرسه نیز نماز جماعت را توسط فرهنگیان اقامه کرده اند، افزود: در شهرستان ملایر ۳۵۰ مسجد وجود دارد که در ۹۰ مسجد نماز جماعت اقامه می شود و در اکثر مساجد حاشیه شهر در سال گذشته نیز نماز جماعت اقامه شده است.
وی گفت: ۲۳ خوابگاه دانشجویی دانشگاه ملایر و ۲ خوابگاه دانشگاه آزاد نیز اقامه نماز جماعت داشته و همچنین در دانشگاه‎های ملایر، پیام نور و آزاد نماز جماعت برگزار می شود.
بیات به اقامه نماز در مساجد پارک‎های سیفیه، کوثر و معلم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در ۴۰ اداره نیز نماز جماعت اقامه شده است و اداراتی که این امر را انجام نداده اند به دلیل کم بودن تعداد نیروهای آنها بوده است.
وی به نشست دانش آموزی و خانواده ویژه نماز در مدارس ملایر در قالب طرح مفتاح اشاره کرد و افزود: امسال به دنبال برگزاری طرح منهاج که مربوط به برگزاری نماز جماعت در بین بازاریان و اصناف است هستیم که دراین زمینه نیز جلسه ای با مجمع امور صنفی برگزار شده است.
مسئول ستاد اقامه نماز از افزایش نشست‎های دانش آموزی نسبت به سال گذشته خبر داد و ابراز کرد: امسال طرح صحت قرائت نماز توسط حوزه#های علمیه ملایر و سامن در مساجد شهر برگزار می شود.

 

دیدگاه شما