وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 20 بهمن 1392 ساعت 06:14   |   کد مطلب: 5463
آقای استاندار، ادب مرد به ز دولت اوست
 سخنان خارج از عرف استاندار همدان در ادامه سخنان دکتر روحانی که منتقدین توافق ژنو را بی سواد خواند موجی از انتقاد ها را متوجه خود ساخت که این انتقادها زنگ خطری برای به حاشیه راندن روند روبه رشد توسعه پایدار استان محسوب می شود و این با تحقق حماسه اقتصادی تناقض دارد.

نیکبخت را با نگاه باز مدیریتی و اقتصادی می شناسیم و خرسند بودیم که دولت تدبیر و امید با شکستن زنجیره تحریم می تواند با حضور موفق ایشان افق روشن توسعه پایدار در استان رقم بزند وهنوز هم امیدمان برجاست اما سخنان خارج از عرف استاندار همدان در ادامه سخنان دکتر روحانی که منتقدین توافق ژنو را بی سواد خواند : « من می‌خواهم بگویم چرا دانشگاه خاموش است؟ چرا یک عده بی‌سواد که از بخش‌هایی خاص پول می‌گیرند باید حرف بزنند اما بزرگان،‌ دانشگاهیان و اساتید ما سکوت می‌کنند؟ » موجی از انتقاد ها را متوجه خود ساخت که این انتقادها زنگ خطری برای به حاشیه راندن روند روبه رشد توسعه پایدار استان محسوب می شود و این با تحقق حماسه اقتصادی تناقض دارد.
استاندار همدان در جمع کارگران با با بیان این که با تدبیر دولت نمایندگان ایران در مذاکرات سرافرازانه از حقوق ملت دفاع کردند، از منتقدان توافق نامه ژنو گلایه و سخنان رئیس‌جمهور در این زمینه را تکرار کردوگفت:« با وجود این همه پیشرفت که اتفاق افتاده، برخی یا کوردل هستند یا مغرض و یا به قول رئیس‌جمهور بی‌سوادند، حرف و چیزی را می‌گویند که رژیم صهیونیستی می‌خواهد، یعنی می‌خواهند بگویند توفیقی در این زمینه حاصل نشده است.»
روح مشترک در سخنان نیکبخت و رییس جمهور یکی است اما سوال این جاست که آیا ادبیات استاندار باید هم پای رییس جمهور باشد؟ آیا شخصیت استاندار حزبی است یا مدیریتی؟
صد البته سخنان نیکبخت با فاصله چند روزه از سخنرانی جنجال برانگیز دکتر روحانی مطرح شد جای تعجب دارد که باتوجه به موج به راه افتاده بر ضد سخنان رییس جمهور چرا ایشان در چینش کلمات رعایت انصاف را به خرج نداده است دکتر روحانی ، رئیس جمهور ۷۷ میلیون ایرانی است. برازنده نیست که منتقدان خود ولو آن که واقعاً بی سواد باشند و از جاهای خاص پول بگیرند را با عناوین تحقیر کننده مورد اشاره قرار دهد و زمانی که از زبان استاندار پایتخت تمدن وفرهنگ ایران شنیده می شود جای سوال دارد البته تخریب ساده می باشد.این نقد علمی است که پیش از طرح شدن نیازمند مایه است و وقت و مطالعه می‌خواهد. وگرنه نقد تخریبی بدون هیچ پیش نیازی قابلیت طرح دارد. و به سهولت در جامعه دهان به دهان میشود چون نیازمند پیش زمینه علمی نیست..

در نامه معروف جمعی از منتقدین توافق ژنو به اشتباه واژه ان پی تی را ام پی تی نوشته بودند در اینکه امضا کنندگان نامه قطعنا فرق این دو را می دانند شکی نیست و متاسفانه پیراهن عثمان شد برای سرکوب منتقدین و در بازی رسانه ای مابقی متن نامه فراموش شد و هیچ صحبتی دال بر اینکه آیا این صدای منتقد راست بود یا نه شنیده نشد. منتقدان ، نباید احساس کنند که اگر عملکرد دولت مردان را به چالش نقد می کشند ، ممکن است با برچسب هایی مانند بی سواد و خائن و عامل صهیونیزم و ضد ولایت فقیه و ... مواجه می شوند البته برخی از نقد کردن مسائل پیش آمده خرسند می شوند« الذین اذا أحسنوا استبشروا /تحف العقول ، ص ۴۶۹ » و این جای گله ندارد.

رهبر فرزانه انقلاب در سخنان‌شان در جمع فرماندهان، مسئولان و جمعی از پرسنل نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی از فرصت دادن به دولت در زمان اندک یاد کردند ماهم از همین مردمیم که حماسه ۲۴ خرداد حضور داشتیم و این به این معنا نیست که دولت را دوست نداریم «نَصَحْتُ لَکُمْ وَلَکِن لاَّ تُحِبُّونَ النَّاصِحِینَ» ولى شما خیرخواهان را دوست نمى دارید سوره اعراف آیه ۷۹ اما ما ازپاره شدن زنجیره تحریم خوشحالیم اما از جنگهای تاریخ مصرف گذشته مدیریتی دل زده شده ایم و می طلبد در ایام وحدت آفرین دهه فجر از به درد آوردن دل یکدیگر بخاطر منافع حزبی دست برداریم وهمه برای جبران روزهای که پشت سر گذاشتیم از وحدت روزهای پرشور انقلاب بیاموزیم تا از رشد اقتصادی چشم انداز توسعه ایران عقب نمانیم . در اینکه دولت مردان باید گرایش حزبی داشته باشند جای جدلی نیست مادامی که منافع مشترک ملی حفظ شود.منافع مشترک ملی امروز ما توسعه در سایه وحدت است .پس جا دارد از سخنان نسنجیده و احساسی دوری کنیم و استانداراما باید به وظایف کلانی که بر دوش دارد بپردازد چنان چه اشتباهی سر زد عذر خواهی کنیم که در ایام انتخابات همین جمله دکتر روحانی حسابی سرو صدا کرد که : « ادب مرد به زدولت اوست. » پس دولتمان را مزین کنیم به پوزش از کسانی که بی سواد خواندیم که اگر طرف مقابل همین جمله را می گفت در صدد اثبات خود برمی آمدیم و مردم فهمیم ما می دانند کجا و چطور قدر دان همین ادب مسوولان باشند

مثل زمانی که رییس جمهور در برنامه زنده تلوزیونی از مردم بابت توزیع نامناسب سبد کالا عذرخواهی کردند موجی از همدلی راه افتاد اما هرچه زمان گذشت و منتظر ماندیم تا مرد تدبیر و اقتصاد استان لب به عذرخواهی بگشایند بی فایده بود
در اینکه فرهنگ عذر خواهی در بین مسوولین ما جایی نداشته است شکی نیست اما وقتی به تبعیت از مرد اول دولت لب به بی سواد خواندن منتقدین توافق ژنو می گشاید جا دارد از همین فرهنگ عذر خواهی که بابش را باز کردند از منتقدین توافق ژنو در داخل استان عذر خواهی کند که صد البته این عذر خواهی هیچ کسر شأنی در پیش ندارد لذا از استاندارانتظار می رود در انتخاب واژگان دقت بیشتری کند و یاد آن جمله معروف افتادم که می گوید: « معذرت خواهی همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی و حق با یکی دیگه است.
معذرت خواهی یعنی اون رابطه بیشتر از غرورت برات ارزش داره. »
این روزها روزهای تعامل است و تدبیر تا در جهش اقتصادی سهم استان بیشتراز پشتوانه سازی حزبی باشد به قول مولانا : :« چراغی آورده ای در پیش آفتاب، که آفتاب را با این چراغ می بینم .حاشا ! اگر چراغ نیاوری آفتاب خود را بنمایاند چه حاجت چراغ است /فیه مافیه »

دیدگاه شما