به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در حاشیه افتتاح گفت : این مجتمع با ۲۷ دستگاه سیستم رایانه و تجهیزات سخت افزاری و نرمافزاری در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان فرهنگسازی برای ایجاد توسعه فرهنگ اسلامی، قرآنی، ملی و بومی کشور، توسعه خط و زبان فارسی در محیط رایانه و ابزارهای دیجیتال، بسترسازی زمینه در جنبش نرمافزاری و ایجاد رقابت بین تولیدکنندگان محصولات دیجیتالی را از اهداف مجتمعهای فرهنگی دیجیتال عنوان کرد.
وی تصریح کرد: کاهش هزینه، توسعه و دسترسی عمومی به میراث مکتوب تاریخی، علمی، فرهنگی، دینی و هنری و حمایت از افراد و مراکز در توسعه تولید آثار و محصولات دیجیتال فرهنگی و هنری از دیگر اهداف این مجتمعهاست.
خسرو بیات بازیهای رایانهای و سرگرمی دیجیتال انفرادی و جمعی، نرمافزارهای رایانهای، کارگاههای تولید نرمافزار و محتوای دیجیتال، محتوای تلفن همراه، خدمات الکترونیک، برگزاری کارگاههای آموزشی عمومی و نیمه خصوصی و فروش محصولات نرمافزاری را از خدمات قابل ارائه در این مرکز برشمرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ادامه داد: محصولات نرمافزاری ابزاری و کاربردی در زمینه فنی و مهندسی، دایرةالمعارف پزشکی سلامت، آموزش علوم پایه، اسلام و معارف اسلامی، دینشناسی، زبان و ادبیات فارسی، انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، رهبری، خانواده و کودک و نوجوان در این مجتمع قابل ارائه به اعضاست.
وی افزود : یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برای راهاندازی این مجتمع هزینه شده که ۸۰۰ میلیون ریال برای مجتمع دیجیتال شهری و ۲۵ میلیون ریال برای خانه فرهنگی دیجیتال امابیها است.
بیات اضافه کرد: از اواخر سال ۸۹ پیگیری لازم برای راهاندازی مراکز فرهنگی دیجیتال در استان همدان انجام شده که از ۲۵ مرکز پیشنهادی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان، ۱۲ مرکز تائید و همه تجهیزات و ملزومات مراکز مهیا شد و در سال ۹۱ و ۹۲ مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
وی اظهار کرد: هم اکنون یک مجتمع فرهنگی دیجیتال استانی در مجتمع شهید آوینی، دو مجتمع شهری در ملایر و تویسرکان، ۹ خانه فرهنگی دیجیتال شامل ۶ مرکز در همدان و سه مرکز در شهرستانهای ملایر، تویسرکان و رزن فعال است.
دیدگاه شما