به گزارش نافع، تسریع در پيشرفت پروژههاي عمراني استان، پیگیری و رفع مشکلات پتروشیمی ابنسینا و هگمتانه همدان، توجه به تقویت ابعاد همهجانبه اخلاق و معرفت در ورزش، پرداخت مطالبات معوق ایثارگران طبق وعده رئیس جمهور، افزایش سطح همکاری دستگاههای نظارتی با مجلس و توسعه خطوط ارتباطاتی و اطلاعاتی از جمله موضوعات مطرح شده در این دیدارها بوده است. خجسته در این دیدارها از وزرا بخصوص وزیر نیرو دعوت کرد تا برای بررسی بیشتر مشکلات به استان همدان سفر کنند.
پرداخت 40 میلیارد اعتبار خشکسالی به روستاها
خجسته موضوعات مطرح شده در دیدار با وزیر نیرو را بحث خشکسالی و تأمین اعتبار عنوان کرد و گفت: طبق پيگيريها تأمين اعتبار آب شرب روستاهاي حوزه انتخابيه همدان، فامنين و قهاوند از محل اعتبارات خشكسالي مد نظر قرار گرفت. تسریع در پرداخت 40 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته برای کمبود آب در مناطق روستایی استان همدان و نیز درخواست حداقل 100 میلیارد ریال از محل عوارض خشکسالی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.
وي همچنین با اشاره به تأمين اعتبار توان الكتريكي مورد نياز در منطقه ويژه اقتصادي جهانآباد گفت: تأمين اعتبار براي انتقال پساب تصفيهخانه فاضلاب شهر همدان به نيروگاه شهيد مفتح و منطقه ويژه اقتصادي جهانآباد از ديگر دستورات وزير نيرو در راستاي رفع مشكلات استان بود.
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور ادامه داد: در خصوص برج خنککننده و روند تبدیل وضعیت سیستم خنککننده از تر به خشک در نیروگاه شهید مفتح قرار شد با تأمین اعتبار مورد نیاز از سوی وزارت نیرو تا پایان امسال شاهد راهاندازی این برج باشیم.
وی در ادامه با اشاره به پروژه آبرسانی از سد تالوار به همدان بیان داشت: سد تالوار در سال 83 با سفر مقام معظم رهبری به همدان به تصویب رسید که با برنامهریزی صورت گرفته باید در سال 89 به بهرهبرداری میرسید اما تاکنون این اتفاق رخ نداده است.
خجسته گفت: با توجه به اینکه امروز در شهر همدان با کمبود آب مواجه هستیم و استان همدان سی و یکمین استان در زمینه کمآبی است، آبرسانی از این سد بسیار ضروری به نظر میرسد، چراکه 11 شهر و 54 روستای همدان از آب آن سیراب میشوند.
وی با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی آبرسانی از سد تالوار به همدان 21 درصد است، افزود: دلیل پیشرفت نامطلوب این سد، پیگیری نشدن آن است، در حالی که در خصوص آب در استان با بحران مواجهیم. طرح احداث و تکمیل سد تالوار برای تأمین آب شرب استان همدان از سالها پیش مردم همدان را چشمانتظار گذاشته و تاکنون به بهرهبرداری نرسیده است.
بررسی مشکلات هیأتهای ورزشی
نماينده همدان، فامنین و قهاوند در دیدار با وزیر ورزش و جوانان هم به بيان مشكلات ورزشي موجود در شهرستانها از جمله كمبود اعتبارات مالي و امكانات ورزشي هيأتها و تيمهاي ورزشي منطقه پرداخت.
بررسی وضع تیمهای پاس و الوند همدان و همچنین مشکلات هیأتهای ورزشی همدان و لزوم حمایت و همراهی با قهرمانان و نامآوران همدان در رشتههای ورزشی، تعیین تکلیف قرارداد پروژههای نیمه کاره ورزشی و در اولویت قرار دادن تخصیص بودجههای ورزشی به استان همدان از جمله محورهای جلسه با وزیر ورزش بود.
تأکید بر راهاندازی پروژه پتروشیمی
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در دیدار با وزیر نفت با اشاره به 2 پروژه پتروشیمی هگمتانه و ابنسینا گفت: دولت با احداث صنایع پتروشیمی، از مناطق کمتر توسعهیافته محرومیتزدایی میکند.
خجسته با اشاره به آغاز عملیات مجتمع پتروشیمی ابنسینا در منطقه اقتصادی جهانآباد و نیاز به ایجاد زیرساختهای لازم برای این پروژه گفت: توسعه صنایع تبدیلی نفت و گاز، عامل موثری در افزایش سود نهایی تولیدات این محصول بوده و باعث افزایش اشتغال در کشور میشود.
وی گفت: شرکت صنایع پتروشیمی هگمتانه که یکی از شرکتهای مهم در زمینه صنایع پتروشیمی است در راستای بهرهبرداری از کارخانه دچار مشکلات متعددی است و به آمارهای اشتغال و صنعت شهر آسیب وارد کرده که نیاز است نسبت به تأمین خوراک مستمر این پروژه دستورات لازم صادر شود.
بررسی توقف کار اجرایی آزادراه
در دیدار با وزیر راه و شهرسازی هم، نماينده مردم همدان و فامنين در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از چرايي توقف 20 کيلومتري آزادراه ساوه - همدان و اشاره به این نکته که در استانهایی همچون اردبیل پروژهها پیشرفت خوبی دارند، گفت: چرا تاکنون 20 کیلومتر باقی مانده از آزادراه همدان ساوه اجرایی نشده در حالی که تمامی عوارضیهای آن ساخته شده است؟
خجسته با تذکر به وزیر و معاونان وی در خصوص اینکه مشکل پروژهها تا قبل از فصل سرما حل شود، بیان کرد: مديران ارشد و مسئولان دستگاههاي اجرايي نیز با حضور در وزارتخانهها براي جذب بودجههاي ملي و نیز پیشرفت پروژهها تلاش کنند.
وی به نقاط قوت و ضعف اجرای پروژههای عمرانی از قبیل راهآهن تهران - همدان، اتوبان همدان - ساوه، فرودگاه همدان و... اشاره و به بحث و تبادل نظر در خصوص نحوه پيگيري روند پيشرفت پروژههاي عمراني استان پرداخت.
خجسته در خصوص دستورات صورت گرفته در این جلسه گفت: در خصوص ايستگاه مسافربري راهآهن همدان و با توجه به كندي پيشرفت فيزيكي اين پروژه، به دستور وزير قرار شد از محل اوراق مشاركت اقدام شود.
رئيس كميسيون شوراها و امور داخلي كشور با اشاره به نبود راه دسترسي به آزادراه از طريق محور مواصلاتي فامنين ادامه داد: نبود راه ارتباطي در اين محور مواصلاتي منجر به افزايش 30 كيلومتري مسير دسترسي، افزايش استهلاك و سوخت مصرفي خودروها، اثرات زيستمحيطي و نيز افزايش حوادث و تصادفات رانندگي در منطقه ميشود كه قرار بر این شد نسبت به ايجاد رمپهاي ورودي و خروجي اقداماتی انجام شود.
پيگيري ساخت ايستگاه راهآهن فامنين و نيز تأمين اعتبار برای تكميل و تجهيز تعدادي از مساجد شهر همدان، راهاندازي كنارگذر غربي - شرقي همدان و ريلگذاري راهآهن همدان - تهران از دیگر موارد مطرح شده در این دیدار بوده است.
گسترش خطوط ارتباطی در روستاها
خجسته در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، توسعه خطوط ارتباطاتی و اطلاعاتی را از ابزارهای اساسی زمینهساز توسعه هر کشور برشمرد.
بر اساس این گزارش در این دیدار چالشهای موجود در حوزه تقنینی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه زیرساختهای مرتبط با این وزارتخانه مورد بررسی قرار گرفت.
وی در این دیدار، توسعه خطوط ارتباطاتی و اطلاعاتی را از ابزارهای اساسی زمینهساز توسعه هر کشور برشمرد و بر لزوم توسعه زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی در کشور برای دستیابی به توسعه اجتماعی و اقتصادی تأکید کرد.
نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان برخی مشکلات در توسعه خطوط اطلاعاتی کشور، لزوم توجه به گسترش خطوط ارتباطی در روستاهای محروم کشور را حائز اهمیت برشمرد.
رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به اهمیت امنیت در حوزه فضای مجازی بر استفاده از توان دانشمندان و متخصصان جوان داخلی در این زمینه تأکید و حفاظت اطلاعات در حوزه سایبری را بسیار مهم دانست.
منبع:همدان پیام
دیدگاه شما