وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 24 شهريور 1392 ساعت 03:51   |   کد مطلب: 1950
سالانه بيش از ۲۰ تن گياه دارویی كالاندولا در نهاوند توليد مي‌شود
رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند اظهار داشت: سالانه بيش از ۲۰ تن گياه دارویی كالاندولا در نهاوند توليد مي‌شود.

به گزارش نافع، احد ظفری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بيش از ۱۰هكتار از اراضي مستعد و مرغوب بخش خزل نهاوند به كاشت گياه كالاندولا اختصاص دارد و سالانه بيش از ۲۰ تن از اين گياه در نهاوند  توليد مي‌شود که استقبال كشاورزان منطقه از كشت اين محصول باعث شده ميزان توليد آن در سال جاری۱۰ درصد افزايش داشته باشد.

ظفری با اشاره به اینکه به طور ميانگين بيش از۱۵۰نفر در زمينه كاشت، داشت و برداشت گیاه دارویی كالاندولا اشتغال دارند گفت:  ايجاد كارخانجات فرآوري و بسته بندي گياهان دارويي از نيازهاي مهم شهرستان  نهاوند است و نبود كارخانجات فرآوري و بسته‌بندي موجب شده تا محصولات توليد شده كشاورزان به صورت خام تحويل دلال‌ها شود و از اين رو سود اصلي عايد كشاورزان نمي‌شود.

وی افزود: از اين گياه براي درمان بيماري‌هاي پوستي ناشي از سوختگي به ويژه در كودكان استفاده مي‌شود و علاوه بر آن انواع محلول‌ها، كرم‌ها و صابون‌هاي مختلف ازآن بدست مي آيد كه مورد توجه شركت‌هاي داروسازي قرار گرفته است.

نهاوند مقام برتر کاشت گیاهان دارویی را دارد

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به کاشت گیاهان دارویی در نهاوند، بیان داشت:‌ شهرستان نهاوند در این زمینه مقام برتر استان همدان را به خود اختصاص داده زیرا بیشترین میزان کاشت گیاهان دارویی از قبیل کالاندولا، گشنیز و آویشن در اراضی مستعد نهاوند است.

احد ظفری عنوان کرد: ‌با توجه به بحران کم‌آبی در کشور به ویژه در نهاوند کاشت این محصولات علاوه بر توجه به  صرفه اقتصادی آن برای کشاورزان، موجب شده از سفره‌های آب زیرزمینی کمتر استفاده شود.

ظفری به دیگر توانمندی‌های بخش کشاورزی نهاوند اشاره کرد ودرپايان گفت: این شهرستان در بسیاری از محصولات کشاورزی، دامی، لبنی، شیلات و... صاحب مقام برتر در استان است که با شناخت راه‌های بیشتر تولید می‌توان توانمندی و ظرفیت‌های بالای شهرستان را شناخت و برای توسعه آنها برنامه‌های کارشناسی ارائه داد.

منبع:مهر

 

 

 

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت