فرض کنید که شما یک دانشجوی رشته مهندسی عمران هستید و برای شروع کار خود نیاز به یک دستگاه دارید که هم بتوانید به راحتی آن را جابهجا کنید و هم برای حفظ و نگهداری اطلاعات مهم خود به آن اعتماد داشته باشید. مسلما این دستگاه باید توقعات شما را نیز برای اجرای نرمافزارهایبرآورده کند.
لپ تاپهای صنعتی
به گزارش نافع به نقل از گجت نیوز؛ این دسته از لپتاپها معمولا ضخامت و وزن زیادی دارند و مختص استفاده روزانه برای حفظ اطلاعات و همچنین مقاومت در شرایط سخت هستند. دارندگان این گونه لپتاپها معمولا کارمندان یا صاحبان کارخانهها، تولیدیها و شرکتها هستند که حفاظت از اطلاعات برای آنها مهمترین شاخص داشتن یک لپتاپ است. همچنین این دستگاهها معمولا دارای پردازنده گرافیکی قدرتمندی مانند سری Nvidia Quadro یا AMD FirePro هستند و طراحان و گرافیستهای صنعتی از آنها استفاده میکنند.
دیگر مشخصات لپتاپهای صنعتی در تعدد پورتها و قفلهای امنیتی مانند حسگر اثر انگشت است. مقاومت بدنه نیز یکی دیگر از ویژگیهایی است که در لپتاپهای صنعتی وجود دارد. همچنین، تاچ پد این نوع لپتاپها معمولا از فرمانهای بیشتری پشتیبانی میکند. این لپتاپها دارای کلیدهای بیشتری هستند. برای نمونه میتوان به لپتاپهای سری ThinkPadلنوو اشاره کرد.
لپتاپهای مخصوص بازی
شما همیشه وقتی یک لپتاپ مخصوص بازی را ببینید، به راحتی آن را شناسایی میکنید. اندازه بزرگ و ضخامت زیاد، چراغها و LED های متعدد، رنگهای متفاوت و زنده و خروجیهای بزرگ هوای گرم سیستم خنککننده، جزو مشخصات ظاهری اصلی این لپ تاپها محسوب میشوند. طراحی و خاص بودن ظاهر، ویژگی بارز این دسته از لپتاپها است. محصولاتی نظیر Razer Blade، سری Y5070لنوو و سری ASUS G، نمونههای بارز این لپتاپها هستند. از لحاظ سخت افزاری نیز، لپتاپهای مخصوص بازی مجهز به آخرین و بروزترین پردازندههای گرافیکی کمپانیهای Nvidia و AMD هستند تا به وسیله آنها بتوان بازیهای جدید را با حداکثر توان گرافیکی به خوبی اجرا کرد. برخی از این لپتاپها مانند Alienware M18 آنقدر از لحاظ سخت افزاری قدرتمندند که میتوان آنها را جایگزین کامپیوترهای دسکتاپ کرد. بسیاری از طراحان گرافیکی نیز از قدرت این دستگاهها برای طراحیهای سهبعدی استفاده میکنند.
لپتاپهای رده کاربری عمومی
این دسته از لپتاپها هنوز از استانداردها و تعاریفی که از یک لپتاپ در دهههای پیش معین شده پیروی میکنند و به صورت کلی دستهبندی شدهاند. در حال حاضر، بیشتر لپتاپهای این دسته را با نام لپتاپهای اقتصادی و یا میانرده میشناسند. تنوع سختافزاری در این دستگاهها بسیار زیاد است. بسته به نوع کاربری، کاربر میتواند لپتاپی را انتخاب کند که سختافزار آن برای او مناسب باشد.
اندازه صفحات نمایش در این لپتاپها از ۱۱ تا ۱۵ اینچ متغیر است؛ اما در کل مشخصه خاصی ندارند و معمولا بدنه آنها از جنس پلاستیک است. این گونه از لپتاپها در تمامی برندهای موجود در بازار به راحتی قابل شناسایی هستند. از لحاظ سخت افزاری، لپ تاپهای میانرده، از قطعات متوسطی بهره بردهاند و تنها برای رفع نیازهای روزانه کاربر مانند مرورگری اینترنت و کار با نرمافزارهایی مانند آفیس مناسب هستند.
لپتاپهای مالتیمدیا
لپتاپهای مالتیمدیا استانداردهای متفاوتی دارند. مهمترین عنصر در یک لپتاپ مالتیمدیا صفحهنمایش آن است. صفحات نمایش این دستگاهها معمولا از کیفیتهای HD، Full HD و حتی بیشتر بهرهمند هستند. همانطور که از اسم این دستگاهها پیداست، از یک لپتاپ مالتیمدیا برای مصارف خانگی، تماشای فیلم و گوش دادن به موسیقی استفاده میشود. بنابراین، این دستگاهها باید دارای بلندگوهای قوی و رسایی باشند. بعضی از این لپتاپها مانند ASUS N550 دارای یک ساب ووفر جداگانه نیز هستند تا میزان و عمق صدا و بیس تولیدی توسط دستگاه را افزایش دهند. در طراحی بدنه لپتاپهای مالتیمدیا، از فلزاتی نظیر آلومینیوم یا پلاستیک مرغوب استفاده میشود. معمولا سختافزار داخلی استفاده شده در آنها کانفیگهای بالایی دارند تا بتوانند نیازهای هر نوع کاربری را پوشش دهند.
انتهای پیام/ع
دیدگاه شما