اصغر نقشی افزود: فلفل دلمهای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین ث است كه هر دوی آنها آنتیاكسیدانهایی قوی محثوب می شوند.
وی تشریح کرد: فلفل دلمه ای حاوی ترکیباتی موسوم به کاسپایسین است که از فعالیت مواد سرطان زا جلوگیری می کند و مانع از چسبیدن آنها به مولکول وراثتی دی ان آ می شود، کاسپایسین هم چنین مانع از انتقال درد از پوست به نخاع شده و از بروز احساس درد جلوگیری می کند.
نقشی ادامه داد: فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند كلسترول را كه عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سكته است، كاهش دهد.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: رنگهای شفاف فلفل دلمهای سرشار از بهترین مواد مغذی است.
وی اظهار داشت: خوردن فلفل دلمه ای به شفافیت و پاکسازی پوست و پیشگیری از لکه های پوستی کمک می کند.
نقشی تاکید کرد: فلفل دلمه ای سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به درمان بیماری های مرتبط با درد کمک می کند.
دیدگاه شما