محمد ناصر نیکبخت روز چهارشنبه در دیدار با مدیران سازمان تامین اجتماعی استان همدان اظهار کرد: سال گذشته 26 هزار بیمه شده از پوشش بیمه ای خارج شده بودند که با ایجاد فرصت شغلی، 21 هزار نفر این کارگران به چرخه اشتغال و اقتصاد استان بازگشتند.
وی با بیان اینکه تا فروردین ماه سالجاری سیل نزولی و کاهشی بیمه شدگان تامین اجتماعی را شاهد بودیم که تا پایان خرداد ماه سالجاری ماهانه هزار نفر به تعداد بیمه شدگان استان اضافه شده و این امر نشان از فعالیت دوباره کارگاه های تولیدی و رونق دوباره فعالیت های اقتصادی استان است.
وی در ادامه با بیان اینکه امور تامین اجتماعی و حوزه های آن مهمترین و اساسی ترین جایگاهی است که می تواند خدمات ارزنده ای را به مردم ارایه کند، افزود: در هر کشوری که خدمات تامین اجتماعی مناسب و بهتری به مردم ارائه دهد می تواند ادعای توفیق و پیشرفت داشته باشد.
استاندار همدان با بیان اینکه تامین اجتماعی ارایه خدمات حمایتی و تامین آینده افراد است، گفت: خدمات رسانی درمانی و پزشکی به آحاد مردم باید با دقت و دلسوزانه باشد چرا که با توجه به پرداخت هزینه ها از سوی مردم لازم است خدمات به صورت شایسته و مطلوب به آنان ارایه شود.
نیکبخت طرح تحول نظام سلامت را یکی از اساسی ترین و تاثیرگذار ترین برنامه های دولت تدبیر و امید در بهبود وضعیت اجتماعی بویژه تامین سلامت مردم عنوان کرد که در تاریخ قبل و پس از انقلاب بی سابقه بوده و هیچ تصمیمی در رابطه با بهبود وضعیت هزینه های سلامت تصمیم گیری نشده است.
وی از همت والای دولت یازدهم با تمام مشکلات و تحریم ها برای اجرای چنین طرح بزرگی به عنوان انقلابی بزرگ در سلامت یاد و تصریح کرد: آنچه که مطالبه مردم در حوزه سلامت بود تحقق یافته و امروز شهرنشینان 10 درصد و روستاییان تنها پنج درصد از هزینه های درمان را پرداخت می کنند.
وی از مسوولان تامین اجتماعی خواست این سازمان در قالب اجرای طرح نظام سلامت برای مراجعان آزاد نیز اعتباراتی در نظر بگیرند تا با مشکلی مواجه نشوند.
مدیرکل تامین اجتماعی استان همدان نیز در این نشست گفت: عمده ترین فعالیت تامین اجتماعی افزایش تعداد بیمه شدگان و زیر پوشش قرار دادن افراد جدید با طیف های مختلف درآمدی است که تاکنون این سازمان توانسته 40 درصد از افراد را تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهد.
ˈمحمد عسگریˈبا بیان اینکه 700 هزار و 993 نفر از جمعیت استان همدان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند، گفت: از این تعداد 225هزار و 480 نفز بیمه شده اصلی و 30 هزار و 331 نفر مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی هستند.
وی افزود: در سالجاری 2.7 درصد به تعداد بیمه شدگان و 5.7 درصد به تعداد مستمری بگیران تامین اجتماعی استان همدان اضافه شد که این امر نشان از فعالیت دوباره کارگاه های تولیدی استان است.
وی با اشاره به کاهش 282 نفری افراد تحت بیمه بیکاری در استان نیز اضافه کرد: با فعالیت کارگاه هایی و صنایع استان هم اکنون هزار و 580 نفر تحت پوشش بیمه بیکاری در استان همدان قرار دارند.
وی از فعالیت 11 شعبه اصلی تامین اجتماعی در سطح استان خبر داد و افزود: هشت شعبه اقماری و سه کارگزاری تامین اجتماعی نیز در سطح استان فعالیت دارند که دو کارگزاری در شهرستان همدان و یک کارگزاری نیز در ملایر فعال است.
مدیرکل تامین اجتماعی همدان با اشاره به پرداخت تعهدات بلندمدت و کوتاه مدت این سازمان گفت: در زمینه تعهدات کوتاه مدت طی امسال تا پایان اردیبهشت، 55 میلیارد و 200 میلیون ریال پرداخت شده است.
وی یادآور شد: در زمینه تعهدات بلندمدت نیز که شامل بازنشستگی و از کارافتادگی است 229 میلیارد و 200 میلیون تومان پرداخت شده که جمع هزینه های کوتاه مدت و بلند مدت در سال گذشته 234 میلیارد تومان بوده است.
مدیر کل تامین اجتماعی استان همدان همچنین از اخذ مجوز استخدام 30 نفر در بخش درمان و بیمه ای استان خبر داد و گفت: شرایط و نحوه آزمون در جراید استان منتشر خواهد شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان نیز از ذخیره سازی شش ماه داروی بیمه شدگان به دلیل مدیریت صحیح منابع این سازمان در استان خبر داد.
ˈعلیرضا صفری ˈ با اشاره به وجود تمام داروهای گران قیمت تخصصی برای بیماران بستری در مراکز درمانی تامین اجتماعی همدان اظهار کرد: با توجه به تلاش های انجام شده 124 درصد رشد مبلغ ریالی دارو در سازمان تامین اجتماعی استان همدان داشته ایم.
مدیر درمان تامین اجتماعی همدان برخورد قابل قدردانی کارکنان تامین اجتماعی را سبب رضایت مندی بالای 89 درصدی بیمه شدگان عنوان کرد و یادآور شد: 942 مرکز طرف قرار داد بیمه ای در استان است که سال گذشته 71 میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شده است.
سازمان تامین اجتماعی استان همدان با 11شعبه اصلی، هشت شعبه اقماری و سه گارگزار رسمی بیش از 700 هزار نفر را در استان تحت پوشش بیمه ای و درمانی دارد.
دیدگاه شما