شکر ..............................1 کیلو
سفیده تخم مرغ ..................3 عدد
جوهر لیمو...........................1/8 قاشق چایخوری
آب ..................................به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
طرز تهیه:
شکر را در ظرف مورد نظر ریخته ، و آب رو که باید به مقدار یک بند انگشت بالاتر از شکر باشه اضافه می کنیم. و بر شعله گاز قرار می دیم.بعد از این که شربت قوام اومد ، جوهر لیمو رو داخل اون می ریزیم.بعد از کمی حرارت ، مقداری از شربت رو بین دو انگشت قرار می دیم، اگه بصورت کش دار شد ،حرارت رو خاموش و صبر می کنیم تا خنک شه در حدی که اگه سفیده رو به اون اضافه کنیم پخته نشه، در این زمان سفیده ها رو به میزانی که پف کنه هم می زنیم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم می زنیم تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار بشه.
حالا دیگه انگشت پیچ ما آمادست، ما می تونیم برای عطر و طعم اون به شربتمون گلاب هم اضافه کنیم و در موقع هم زدن مواد از مقداری دارچین.
و در آخر با دارچین و خلال پسته و بادام در صورت تمایل آن را تزئین کنیم.
دیدگاه شما