به گزارش نافع، محمود واعظی که برای پاسخ به سوالات حجتالاسلام آقاتهرانی و پژمانفر در مجلس حضور یافته بود، در پاسخ به این پرسش که دلایل توسعه شبکه و پهنای باند اینترنت توسط وزارت ارتباطات بدون پیوست فرهنگی و قبل از راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و بیتوجهی به ظرفیت داخلی چیست؟ پاسخ داد: تجارت الکترونیک و دیگر برنامههایی که در زمان رای اعتماد به مجلس وعده دادم را با وجودی که در زمان تحویل وزارتخانه تنها 14 درصد از تکالیف برنامه پنجم توسعه تحقق یافته بود را پذیرفتم و در حالیکه نیمی از زمان این برنامه گذشته بود ولی همه مسئولیتهای اجرای برنامه پنجم توسعه را پذیرفتم و گفتم تا پایان سال 94 همه این وظایف را انجام میدهم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به پژمانفر و آقاتهرانی پرسید: آیا طی یازده سال گذشته و در دورههای قبل از بنده نباید از مسئولان وقت در خصوص توسعه شبکه و پهنای باند و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات سوال میپرسیدید؟ آیا میتوانید شبکه ملی اطلاعات را بیآنکه پهنای باند را افزایش دهیم اجرا کنیم؟
وی ادامه داد: اینترنت یکی از خدمات شبکه ملی اطلاعات است و ما همه خدمات این شبکه را به صورت همزمان در دست انجام داریم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تکلیف ماده 2 برنامه پنجم توسعه، گفت: پروژه شبکه ملی اطلاعات نه به وزارت ارتباطات ابلاغ شده و نه بنده مسئولیتی در برابر آن دارم ولی بر اساس وظایف کاری این وزارتخانه در خصوص پیام صوتی یا همان MMS در چهار ماده و 39 بند که در تاریخ 25/6/87 به تصویب رسیده بود و شورای انقلاب فرهنگی این مصوبه را به وزارت ارتباطات ابلاغ و وزارت ارتباطات نیز آن را به اپراتورها ابلاغ کرده بود عمل کردیم. همچنین ضوابط میزبانی و تبادل اطلاعات را که در هشت ماده و 104 بند به تصویب رسیده بود و ابلاغ شده بود را اجرا میکنیم.
وی با بیان اینکه برای توسعه پهنای باند محدودیت داریم، گفت: چون شبکه ملی اطلاعات قرار است تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد و راهاندازی این شبکه نیز در هیچ سندی به وزارت ارتباطات ابلاغ نشده است که پهنای باند گسترش نیابد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه توجه به ظرفیتهای داخلی در پروژههای ملی جزو اولویتهای برنامههایم میباشد، افزود: در پروژه خط تهران اصفهان و تهران خوزستان و پروژه بسیار بزرگی به نام «توانا» به طور کل از تجهیزات و تواناییهای داخلی استفاده کردیم.
وی با تشریح آماری در خصوص درصد میزبانی داخلی گفت: قبل از دولت یازدهم 10 درصد از محتوا در داخل و 90 درصد از خارج انجام میشد اما پس از روی کار آمدن این دولت 35 درصد از میزان داخلی با 65 درصد از میزان خارجی استفاده میکنند. برای هر دو بخش اینترنت خانگی و موبایل نیز ضابطه داریم و اینکه فقط برای اینترنت خانگی ضابطه وجود دارد را رد میکنم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به هیات رییسه مجلس خواست تا از طرح ابهامات جدید خارج از سوالات نمایندگان سوالکننده جلوگیری شود، گفت: وقتی صحبتهایم تمام میشود ابهامات جدیدی توسط سوالکنندگان مطرح میشود که این مساله در خصوص همه وزرا اتفاق افتاده است و وزرا وقت پاسخگویی به این مطالب جدید را ندارند که هیات رییسه باید فکری اساسی برای آن کند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/ح
دیدگاه شما