به گزارش نافع، علی احسان صالح در گفتگویی اظهار داشت: در 10 ماهه امسال یک نفر به دليل سوءمصرف الكل در استان جان خود را از دست داده كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل که آمار 2 نفر بوده این میزان کاهش يافته است.
وی به آسيب هاي جسمي و رواني ناشي از سوء مصرف و اعتياد به الكل اشاره كرد و افزود: از آنجا كه سوء مصرف و اعتياد الكل در مصرف كننده با بروز اختلالات رواني از جمله اختلال در قضاوت و نيز تأخير در بروز واكنشهاي مناسب و بهنگام همراه است مي تواند زمينهساز بروز بسياري از حوادث و جرايم مانند سوانح رانندگي، حوادث كار، نزاعها و ساير آسيب هاي اجتماعي شود.
صالح با اشاره به اينكه مصرف مشروبات الكلي با پديده سوء مصرف و اعتياد به الكل همراه است، اظهار داشت: مصرف مشروبات الكلي امروزه به عنوان يكي از معضلات در حوزه اعتياد، سلامت روان، بهداشت فردي و آسيب هاي اجتماعي مطرح است.
وی ادامه داد: هر چند در كشور ما به علت مباني شرعي و فرهنگي، مصرف مشروبات الكلي پايينتر از ديگر كشورهاست اما به دليل گستردگي عوارض مصرف الكل و نيز نقش آن در وقوع حوادث و جرائم مختلف، براي جلوگيري از آثار سوء آن، نيازمند توجه جدي به اين معضل هستيم.
این مسئول قضایی استان در ادامه با اشاره به اينكه در كشور ما بر اساس معيارهاي شرعي و قانوني، هر گونه توليد، خريد و فروش، حمل و نگهداري و مصرف مشروبات الكلي ممنوع و مشمول مجازات است، ابراز داشت: توليد و توزيع مشروبات الكلي تقلبي در كشور، هر از گاهي با بروز مسموميت هايي با متانول همراه است كه اين امر سبب مسموميت، مرگ و مير و آسيب هاي دائمي در سوء مصرف كنندگان اين فرآورده ها مي شود.
علی احسان صالح در ادامه با اشاره به کاهش 32 درصدی آمار بررسی تست الکل در هوای بازدمی از افرادی که توسط مراجع قضایی و انتظامی به پزشکی قانونی معرفی شده اند، گفت: در 10 ماهه امسال 15 نفر و در مدت مشابه سال قبل 22 نفر به آزمایشگاه این اداره کل معرفی شده اند.
مدیرکل پزشکی قانونی همدان همچنین به افزایش 7 درصدی ارجاع نمونه های الکل غیر بیولوژیکی اشاره و خاطرنشان کرد: در 10 ماهه امسال 95 مورد و در مدت مشابه سال قبل 88 مورد از انواع مختلف مشروبات الکلی توسط پلیس و دستگاه قضایی کشف و به این مرکز ارجاع داده شده است.
انتهای پیام/ح
دیدگاه شما