به گزارش نافع، حميدرضا بابايي در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اينكه كيفيت نان به عنوان يكي از فرآوردههاي اصلي در سبد مصرف خانوادهها از اهميت فوقالعادهاي برخوردار است و رضايتمندي شهروندان نيز ملاك عمل است، گفت: با همكاري اتحاديه صنف نانوايان به فكر ارتقاي كيفيت در پخت انواع نانها طبق ذائقه مردم همچنين كاهش اعتراضات مردمي در اين زمينه هستيم.
وي علت كاهش كيفيت نان را عدم افزايش قيمت آن در سه سال اخير برشمرد و افزود: با توجه به قيمت پايين نان و علتيابي، اين موضوع در دستور كار اتحاديه قرار گرفت كه مهمترين عامل كاهش كيفيت در پخت و وزن نان، عدم افزايش قيمت نان در اين سه سال اخير بوده است.
مدير بازرسي اصناف همدان اظهار داشت: اين در حالي است كه هزينههاي فعلي نانوايان از جمله دستمزد و هزينه بالاي خريد آرد و ديگر حاملهاي انرژي افزايش يافته اما قيمت نان افزايش نداشته است.
این مسئول خاطرنشان كرد: به منظور مديريت، هدايت، تصميمگيري در چگونگي اصلاح كيفيت و تعيين قيمتها از جمله هزينههاي تبعي و قيمت تمام شده، همچنين بهبود كيفيت نان و ايجاد رقابت سالم بين واحدهاي صنفي نانوايان در شوراي آرد و نان كشور نيز تدابيري انديشيده شده است.
حميدرضا بابايي با اشاره بر لزوم تعيين قيمتهاي جديد نان تأكيد كرد: از مسؤولان مربوطه تقاضا ميكنيم با ورود بر معضل نان كمك كنند تا اين قشر از اصناف استان بتوانند وظايف خود را به خوبي انجام دهند.
گفتگو از فرشته درهم فروش
انتهای پیام/ع
دیدگاهها