وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 30 شهريور 1393 ساعت 09:00   |   کد مطلب: 9613
خمیر مرغ چیست؟
بعد از جنجال روغن پالم در لبنیات بنظر میرسد نوبت به سوسیس و کالباس رسیده باشد و انتشار اخباری مبنی بر استفاده از خمیر مرغ در صنایع سوسیس و کالباس شده باعث شده است که نگرانی جدیدی در این زمینه بروز کند.

در واقع خمیر مرغ، گوشت‌های مازادی است که پس از تمیز کردن مرغ، جدا شده و به چرخه مصرف وارد می‌شود.

برخی تولید کنندگان سوسیس و کالباس میگویند: واحد‌های تولید فرآورده‌های گوشتی، خمیر مورد نیاز خود را عمدتا خودشان در داخل کارخانه تولید می‌کنند و خمیر مرغی که از سوی کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی تولید و مصرف می‌شود، دارای مجوز سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است و مشکلی ندارد اما عمده خمیر مرغی که از خارج از واحد‌های فرآورده‌های گوشتی تامین می‌شود غیر مجاز است و استاندارد ندارد که بسیاری از واحدهای تولید این نوع خمیر مرغ نیز توسط تعاونی، استاندارد و بهداشت قلع‌ و قمع شده‌اند.

دیدگاه شما