وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 28 خرداد 1393 ساعت 02:03   |   کد مطلب: 7825
 3.6 درصد گوشت قرمز کشور در استان همدان تولید می شود
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: درصد گوشت قرمز کشور در استان همدان تولید می شود و این استان رتبه 11 را در تولید این محصول دارد.

 

به گزارش نافع، محمدنظرپور در این آیین گفت: این طرح ها شامل 11 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 260 هزار قطعه، پنج واحد گوساله پرواری با ظرفیت 262 راس و سه واحد گاو شیری با ظرفیت 95 راس است.

ویˈ اضافه کرد: یک واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت 15 هزار قطعه، سه واحد بره پرواری با ظرفیت 260 راس، یک واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت سه هزار راس، یک واحد پرورش سگ زنده یاب با ظرفیت 50 قلاده و یک ایستگاه جمع آوری شیر با ظرفیت پنج تن از دیگر واحدهای افتتاح شده است.

وی اظهار داشت: برای احداث این طرح ها 64 هزار و 630 میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده و با بهره برداری این طرح ها برای 98 نفر اشتغال ایجاد شده است.

وی بیان کرد: برای احداث این واحدها 105 هزار و 398 میلیون ریال از محل تسهیلات بانکی و آورده متقاضیان هزینه شده است.

3.6 درصد گوشت قرمز کشور در استان همدان تولید می شود و این استان رتبه 11 را در تولید این محصول دارد.

دیدگاه شما