به گزارش نافع، شهرام پرورشˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: 9 هزار و 900 هکتار از اراضی زراعی استان همدان به کشت ذرت دانه ای اختصاص دارد.
وی پیش بینی کرد: 91 هزار تن ذرت دانه ای در سال زراعی جاری در این استان تولید شود.
وی همچنین سطح زیرکشت ذرت علوفه ای استان را دو هزار و 550 هکتار عنوان کرد و ادامه داد: میزان تولید این محصول نیز 128 هزار تن برآورد می شود.
وی در ادامه گفت: ذرت به علت موارد مصرف زیاد و کیفیت و ارزش غذایی بالا در سطح وسیعی از ایران کاشته می شود.
وی اضافه کرد: ذرت گیاه مفیدی است که همه قسمت های آن اعم از ساقه ، برگ ، دانه و حتی کاکل و چوب بلال آن مصرف می شود و بیش از 500 نوع فرآورده های گوناگون از آن به دست می آید.
وی یادآور شد: 20 تا 25 درصد ذرت تولید شده در تغذیه انسان، 70 تا 75 درصد آن در تغذیه دام ها و طیور و پنج درصد آن در مصارف صنعتی و داروسازی به مصرف می رسد.
وی ادامه داد: دانه ذرت در مرغداری ها و علوفه تر ، خشک ، سیلو شده و کنجاله دانه در دامداری ها و کاکل آن در داروسازی مصرف می شود .
همدان دارای 700 هزار هکتار اراضی زراعی است که 78 درصد میزان تولیدات بخش کشاورزی را با تولید سالانه 3.5 میلیون تن محصول ، به خود اختصاص داده است
دیدگاه شما