وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 3 خرداد 1393 ساعت 08:03   |   کد مطلب: 7423
همه بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان بازسازی می‌شوند
در راستای اجرای طرح نظام سلامت تا مهر ماه سال‌جاری تمام بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی این استان با اختصاص بودجه تعیین شده از سوی وزارت مطبوع به صورت کامل بازسازی و نوسازی خواهند شد.

 

به گزارش نافع، دکتر حسن جلالوند معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان اعتبار مربوط به ارتقای هتلینگ بیمارستان‌ها به تفکیک بیمارستان‌های دانشگاهی و به منظور اجرای برنامه «ارتقای کیفیت خدمات هتلینگ بیمارستانی عنوان کرد.

وی ادامه داد: «در نامه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان و دبیر ستاد کشوری برنامه تحول سلامت ابلاغ شده است.»

گفتنی است معاونت درمان دانشگاه، هدف از اجرای این برنامه را بازسازی و نوسازی بیمارستان‌های دولتی به طور کامل دانسته است به گونه‌ای که تمامی بیمارستان‌ها تا مهرماه سال جاری به حداقل استاندارد (سه ستاره) می‌رسند و کیفیت بهداشت، تغذیه و خدمات نیز بهبود می‌یابد.

دکتر حسن جلالوند در خاتمه هدف اصلی این طرح را «رضایت‌مندی مردم از بیمارستان‌های دولتی دانست و گفت: «امید است در راستای اجرای صحیح طرح نظام سلامت، مردم به حق مسلم خود که‌‌ همان استفاده از درمان مطلوب با حداقل هزینه است دست یابند.»

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت