وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 17 ارديبهشت 1393 ساعت 08:31   |   کد مطلب: 7156
دستگيري باند 4 نفره سرقت در همدان
فرمانده انتظامي شهرستان همدان از دستگيري 4 نفر از اعضاي يک باند حرفه اي سرقت و کشف انواع اموال مسروقه از مخفيگاه سارقان خبر داد.

به گزارش نافع به نقل از مرکز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی استان همدان، سرهنگ رسول مرادي با بيان اين مطلب گفت: در پي خبري مبني بر سرقت هاي متعدد وسايل ساختماني در سطح شهر همدان اين موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي شهرستان همدان قرار گرفت.
وي افزود: در پي يکسري تحقيقات فني و پليسي و با استفاده از اندک سرنخ هاي موجود در چند محل مورد سرقت واقع شده در نهايت مخفيگاه سارقان شناسايي شد و ماموران با مجوز قضايي به محل مذکور مراجعت کردند.
اين مقام انتظامي بيان داشت: ماموران با رعايت موازين شرعي و قانوني وارد مخفيگاه سارقان شدند و 4 سارقي که در محل حضور داشتند غافلگير شده و راهي جز تسليم در برابر ماموران نداشتند.
سرهنگ مرادي در ادامه اظهارداشت: در بازرسي به عمل آمده از مخفيگاه سارقان تعداد4دستگاه موتورسيکلت با پلاک هاي دست نويس و تعداد قابل توجهي گوشي موبايل، دوربين مداربسته، دوربين ديجيتال، ترازوهاي ديجيتالي، ساعت مچي، بلندگوي دستي، آمپلي فاير و باند و پخش خودرو، اسپيکر، قطعات مختلف تجهيزات ماهواره اي سرقتي و... به همراه انواع آچار، انبردست، پيچ گوشتي، چکش و 3عدد چاقو کشف شد.
فرمانده انتظامي شهرستان همدان با اشاره به اين مطلب که پس از انتقال متهمان دستگير شده به کلانتري در تحقيقات اوليه مشخص شد که هر 4 نفر داراي سابقه کيفري هستند و به صورت باندي در امر سرقت فعاليت مي کنند خاطرنشان کرد: متهمان به همراه اقلام کشف شده جهت تحقيقات بيشتر به پليس آگاهي استان منتقل شدند.

 

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت