به گزارش نافع، محمد نظر پورˈ سرانه تولید مرغ گوشتی در این استان را 36 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این میزان در کشور 25 کیلوگرم است و سرانه تولید مرغ گوشتی در استان همدان از میزان تولید کشور بالاتر است.
وی بیان کرد: 639 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت هشت میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: واحدهای پرورش مرغ گوشتی پنج دوره در هرسال تولید دارند که ظرفیت تولید مرغ گوشتی آنها به 87 هزار تن در سال می رسد.
نظر پور ادامه داد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزایش تعداد واحدهای مرغداری و رشد میزان تولید گوشت در این استان است.
وی اظهار داشت: همچنین بهینه سازی وضعیت موجود مرغداری ها و افزایش کیفی محصولات تولیدی این واحدها در استان همدان در اولویت است.
639 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت هشت میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است.
دیدگاه شما