وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 25 فروردين 1393 ساعت 11:40   |   کد مطلب: 6662
بهینه سازی وضعیت موجود مرغداری ها، اولویت نخست در همدان
معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت:بهینه سازی وضعیت موجود مرغداری ها و افزایش کیفی محصولات تولیدی این واحدها در استان همدان در اولویت است.

 

به گزارش نافع، محمد نظرپورˈ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگارما  افزود: در اجرای مرحله نخست هدفمندی یارانه ها 20 درصد مرغداری های همدان تجهیز و نوسازی شدند و مابقی آنها نیز باید بهینه سازی شوند.

وی اضافه کرد: نوسازی و تجهیز یکی از اقداماتی است که باید برای کاهش هزینه های تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام شود.

وی با بیان اینکه عایق کاری کف، سقف، تعویض سیستم سوخت رسانی، گرمایشی و تهویه هوا مرغداری ها از مهمترین مراحل نوسازی مرغداری ها است گفت: به طور میانگین نوسازی هر واحد مرغداری گوشتی استان نیازمند تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین گفت: سرانه تولید مرغ گوشتی در این استان را 36 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: این میزان در کشور 25 کیلوگرم است.

نظرپور اظهار داشت: 639 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت هشت میلیون و 500 هزار قطعه در هر دوره در استان همدان فعال است.

وی بیان کرد: واحدهای پرورش مرغ گوشتی پنج دوره در هرسال تولید دارند که ظرفیت تولید مرغ گوشتی آنها به 87 هزار تن می رسد.

وی ادامه داد: سیاست سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزایش تعداد واحدهای مرغداری و رشد میزان تولید گوشت در این استان است.

نظرپور اظهار داشت: همچنین بهینه سازی وضعیت موجود مرغداری ها و افزایش کیفی محصولات تولیدی این واحدها در استان همدان در اولویت است.

دیدگاه شما