وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 18 فروردين 1393 ساعت 09:31   |   کد مطلب: 6511
یک رستوران به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی درهمدان تعطیل شد
مدیرکل دامپزشکی همدان گفت: با اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی 6 هزار و 846 کیلو انواع فرآورده‌های خام دامی غیر قابل مصرف ضبط و معدوم شد.

 

به گزارش نافع، محمودرضا رسولی اظهار کرد: دامپزشکی یکی از دستگاه‌هایی است که وظیفه حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور را دارد که به اعتقاد برخی از اقتصاددانان بزرگ‌ترین سرمایه بعد از صنعت نفت در کشور محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشتر دامداران ساکن روستاها هستند، افزود: دامپزشکی با انجام واکسیناسیون و پیشگیری از بیماری‌های واگیردار دامی و قابل انتقال به انسان و حفظ و حراست از سرمایه دامی می‌تواند نقش بسزایی در پیشرفت اقتصاد کشور که از تأکیدات مقام معظم رهبری است گام بردارد.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان ادامه داد: از 26 اسفندماه سال گذشته طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز و اماکن تولید، بسته‌بندی و توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان همدان اجرا شد.

وی با بیان اینکه این طرح هر ساله همزمان با تعطیلات نوروزی در سطح استان اجرا می‌شود، افزود: روزانه 17 اکیپ در سطح استان اجرای این طرح را بر عهده داشتند.

رسولی با اشاره به وجود 2 هزار و 136 مرکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه، رستوران، مراکز بسته‌بندی و... در سطح استان بیان داشت:‌ طی مدت اجرای طرح 3 هزار و 590 مورد بازدید بهداشتی از این مراکز صورت گرفت.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح یک رستوران و دو مرکز عرضه و فروش فرآورده‌های خام دامی به علت تخلفات مکرر و رعایت نکردن اصول بهداشتی با نظر مقامات قضایی تعطیل شدند.

مدیرکل دامپزشکی همدان یادآور شد:‌ با اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی دو مرکز عرضه مواد خام دامی و یک رستوران نیز به اماکن معرفی شدند.

وی تصریح کرد: در این مدت 6 هزار و 846 کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیر قابل مصرف در سطح استان شناسایی، ضبط و معدوم شد.

منبع:فارس

دیدگاه شما