به گزارش نافع، حجت الله شهبازي با اعلام اين خبر، اظهار كرد: امسال 162.65 كيلوگرم زعفران از 48.3 هكتار سطح زيركشت توليد شده به طوريكه عملكرد در هكتار 3.8 كيلوگرم در هكتار بوده است.
وي ادامه داد: سال گذشته نيز از 42.3 هكتار سطح زيركشت 138.4 كيلوگرم زعفران توليد شده به طوريكه عملكرد در هكتار 3.74 كيلوگرم در هكتار بوده است.
شهبازي با بيان اينكه سال گذشته 175 مزرعه در همدان زعفران كشت مي كرد، تصريح كرد: امسال اين تعداد به 200 مزرعه ارتقاء يافته است و بيشتر در ملاير، همدان و رزن كشت مي شود.
وي با بيان اينكه بخشي از زعفران توليدي در استان مصرف مي شود، اعلام كرد: غالب زعفران توليدي استان به صورت بسته بندي و خام به ساير نقاط كشور صادر مي شود به طوريكه پس از رفتن به قائنات به سيستم توزيع زعفران كشور ميرود.
دیدگاه شما