به گزارش نافع به نقل از باشگاه خبرنگاران، مدیر کل استاندارد استان همدان گفت: واحدهای تولیدی استان دارای ظرفیت تولید۱۰۳ هزار و ۸۰۰ تن شیر استاندارد هستند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ فرهاد تیموری افزود: ضرورت تولید و مصرف شیر سالم در جامعه باعث شده است که استانداردهای ملی ایران به شماره های ۹۳ و ۲۴۰۶ بعنوان معیاری برای تأمین سلامت و کیفیت شیر تدوین و اجرای آنها اجباری شود.
تیموری گفت: در حال حاضر واحدهای بهاران لبن اکباتان، پاک پروتئین، حمیل، فراشیر پاکنام، نادر نرگس، گلبرگ نهاوند، پرند الوند، نگاه الوند، احسان سپیده و پگاه تولید کننده شیر پاستوریزه استاندارد هستند.
مدیر کل استاندارد استان همچنین از تولید سالانه ۱۳ هزار و ۹۹۰ تن ماست استاندارد در استان خبر داد.
دیدگاه شما