به گزارش نافع به نقل از ایرنا، علیرضا شجاعیˈ مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف همدان در کمیسیون تنظیم بازار شهرستان همدان با بیان اینکه حجم تخلفات اصناف متخلف همدان طی این مدت ۵۱ میلیارد ریال بوده است افزود: همچنین ۱۴ اکیپ نظارت بر نانواییها در استان همدان فعال است.
به گزارش ایلنا، وی بیان کرد: بیشترین تخلفات نانواییها در حوزه کم فروشی و عدم رعایت ساعت پخت بوده است.
وی در ادامه با اشاره به برنامه ریزیهای انجام شده برای ذخیره سازی اقلام مورد نیاز مردم در روزهای پایانی سال افزود: برنج و گوشت و مرغ به اندازه مصرف و نیاز شهروندان ذخیره سازی شده است.
وی تصریح کرد: همچنین تفاهمنامه خرید سیب و پرتقال مورد نیاز شب عید نیز توسط مباشران انجام شده است.
وی در خصوص میزان سبوس نان در همدان گفت: میزان سبوس نان لواش ۵/۱۳ درصد، سنگک ۱۲ درصد و بربری نیز باید ۱۵ درصد باشد.
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف همدان نیز گفت: با بازرسیهای انجام شده از نانواییهای همدان ۸۰ واحد در این شهر در پخت نان از جوش شیرین استفاده کردهاند.
ˈعلیرضا باباییˈ افزود: نظارتها بر واحدهای نانوایی و رسیدگی به تخلفات این واحدها باید بیشتر شده و معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آزمایشهای بیشتری را انجام دهد.
در شهر همدان حدود ۱۵۰ سنگکی، ۲۸۰ نانوایی پخت لواش ماشینی، ۵۰ بربری و ۳۰ واحد نان فانتزی و صنعتی فعال است.
دیدگاه شما