وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 30 آبان 1392 ساعت 17:58   |   کد مطلب: 3717
6/3 درصدگوشت قرمزدر استان همدان تولید می شود
معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان گفت:36 هزار تن گوشت قرمز برابر 6/3 درصد کل کشور در استان همدان گوشت قرمز تولید می شود.

 

محمدنظرپور در گفت و گو با خبرنگار ما از وجود 130 واحد پرورش گاو شیری صنعتی با ظرفیت بالای 22 هزار راس دام مولد در استان خبر داد و گفت: سالانه 478 هزار تن شیر در استان همدان تولید می شود.

وی اضافه کرد: باوجودی که هزینه تمام شده احداث دامداری های صنعتی سنگین است، افزایش کمی و کیفی تولیدات دامی زمینه رشد اقتصادی این دامداران را فراهم می کند.

معاون بهبود تولیدات دامی استان همدان گفت: در دامداری های صنعتی تغذیه مناسب زمینه افزایش تولیدات را فراهم کرده و موجب تولید شیر با بارمیکروبی پایین تر می شود.

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت