به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، پرورش افزود : امسال 4 هزار و 500 هکتار از اراضی این استان زیر کشت محصول چغندر قند قرار دارد که پیش بینی می شود 190 هزار تن محصول از آن برداشت شود .
وی میانگین برداشت چغندرقند را 42 تن عنوان کرد و گفت : هم اکنون در بعضی از مزارع اسدآباد در هر هکتار 165 تن چغندر قند برداشت می شود که چهار برابر میانگین کشور است .
وی رعایت اصول کاشت ، داشت و برداشت ، مکانیزه شدن کشاورزی ، استفاده از شیوه آبیاری بارانی ، استفاده به موقع از کودهای حیوانی و زیر مغزی ها ، مبارزه به موقع با امراض و فراگیری آموزش های لازم را از مهمترین دلایل افزایش تولید با توجه به کم آبی عنوان کرد .
وی نیاز کارخانه قند همدان را 150 هزار تن اعلام کرد و گفت : بقیه محصول چغندرقند به سایر استانهای همجوار صادر می شود.
وی عیار چغندر قند استان همدان را از عیار کشوری هم بالاتر دانست و گفت: محصول تولیدی استان همدان از لحاظ کمی و کیفی جز برترین های کشور است .
منبع:ایرنا
دیدگاه شما