به گزارش نافع، اين دهه يادآور بسياري از مطالب عالي و مفاهيم بلند و سازنده و ارزشمند است. دهه كرامت يادآور لطيفترين علائق و مهر و وفاهاي كمنظير يك خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوي برادر است. مهر و وفايي كه خواهر مهربان و دلداده را به هجرت وادار نموده و غربت و بيماري و مرگ در فصل جواني را براي او آسان كرده است.
در اين خصوص با دو نفر از اعضاي هيأت مؤسس مجموعه فرهنگي آل طه به گفتگو نشستيم.
بنيامين ياري با اشاره به ارزش دهه كرامت اظهار داشت: مجموعه فرهنگي آل طه با هدف برگزاري هرچه با شكوهتر جشنها و اعياد و مناسبتهاي مذهبي اقدام به برپايي جشنهاي دهه كرامت نموده است.
وي افزود: مجتمع فرهنگي آل طه به مناسبت همين ايام فرخنده همانند ساير مناسبتهاي مذهبي اقدام به برگزاري مراسم جشن باشكوه با حضور معنوي مردم عزيز و ولايتمدار شهر همدان نموده است.
وي تأكيد كرد: اين مراسم جشن به مدت سه شب از 12 تا 14 شهريور در محل آرامگاه باباطاهر محوطه ورودي آرامگاه برگزار ميشود كه با اقامه نماز مغرب آغاز ميگردد و در ادامه با اجراي برنامههاي شاد، مفرح و معنوي ادامه مييابد.
بنيامين ياري خاطرنشان كرد: بهرهگيري از سخنرانان مطرح استاني، مداحي مداحان و ذاكران، گروههاي هنري و فرهنگي، تواشيح و همخواني، مسابقه و سرگرمي و... از جمله برنامههاي اين شبها ميباشد.
وي ابراز داشت: اين مجموعه فرهنگي به دعوت فرمانداري شهرستان سنقر از شهرستانهاي استان كرمانشاه در روزهاي پنجشنبه و جمعه 13 و 14 شهريور ماه به مناسبت ايام خجسته دهه كرامت اجراي مراسم خواهد داشت و در روزهاي شنبه و يكشنبه 15 و 16 شهريور در آخرين روزهاي دهه كرامت و مصادف با شب ولادت امام هشتم مراسم جشني پس از نماز مغرب در محل پارك كودك برگزار خواهد كرد.
ياري با اشاره به اين موضوع كه مجموعه آل طه (نمازگزاران پارك كودك) به هيچ نهاد و ارگاني وابسته نيست گفت: اين مجموعه تقاضاي كمك از خيرين و كساني دارد كه ميتوانند به برگزاري هرچه بهتر مراسم مذهبي ياري رسانند.
وي با بيان اينكه براي برپايي هر جشن به طور ميانگين 5ميليون تومان هزينه ميشود اظهار داشت: در صورت كمك به مجموعه قادر خواهيم بود كاري اثرگذارتر و بهتر ارائه دهيم.
بنيامين ياري تصريح كرد: تمامي اعضا و خادمين اين مجموعه يقيناً به دنبال درآمدزايي نيستند و به عشق اهل بيت(ع) كار ميكنند و اميدوارند نواي ياعلي را در شهر طنينانداز كنند.
وي افزود: شنيدن يك حديث، گفتن يك يا ا... از سوي شركتكنندگان در جشنها و مراسمها ميتواند بهترين انگيزه باشد براي تمامي خادمين اين مجموعه.
ياري اضافه كرد: بسياري از افراد با شركت در مراسمهاي مذهبي ما دچار تحول و انقلاب روحي شدهاند و خود به جمع خادمين مجموعه پيوستهاند.
مصطفايي اضافه كرد: مجموعه آل طه به عنوان نخستين مجموعه فرهنگي پايهگذار برگزاري مراسم مذهبي در همدان بوده است و امروز فعاليتهايش بسيار گستردهتر شده تا جايي كه مراسم جشن و سوگواري و مناسبتهاي بزرگ مذهبي را در سطح شهر برپا ميكند.
وي خاطرنشان كرد: در برگزاري اين مناسبتهاي مذهبي تاكنون از مساعدت معاونت فرهنگي شهرداري، كميسيون فرهنگي اجتماعي شوراي اسلامي شهر، اداره کل ميراث فرهنگي، دفتر نماينده ولي فقيه در استان، صدا و سيماي مرکز همدان و اداره کل تبليغات اسلامي بهره بردهايم.
مصطفايي افزود: مجموعه آل طه نخستين مجموعهاي بود كه با مجمع جهاني حضرت علياصغر(ع) همكاري كرد و در همين راستا چهار سال متوالي ست كه مراسم روز شيرخوارگان را در نخستين جمعه ماه محرم در حسينيه حضرت امام(ره) برگزار ميكند و با استقبال بينظير مردم روبرو ميشود. وي گفت: روزهاي 15و16 شهريور مراسم ولادت امام رضا(ع) با استقبال از پرچم و خادمين حرم آقا در پارك كودك همدان برگزار ميشود.
مصطفايي تأكيد كرد: برنامه دعاي ندبه هرصبح جمعه نيز در آرامگاه بوعلي از اول تابستان آغاز شده و تا اواسط پاييز برگزار ميگردد.
دیدگاه شما