به گزارش نافع به نقل از کورنگ، فرهنگ عرصه ای بسیار گسترده است، متفکران و اندیشمندان از دیرباز تعاریف گوناگونی درباره آن ارائه داده اند، به خاطر همین گستردگی موضوع، فرهنگ در تمامی شئونات زندگی فردی و اجتماعی دخیل است و بدون بهبود وضعیت آن نمی تواننسبت به ارتقاع کیفی و کمی سطوح حوزه های دیگر اقدام کرد.
باتوجه به این که فرهنگ اسلامی ما عمیق ترین و غنی ترین فرهنگ موجود است، ترویج صحیح آن می تواند رستگاری و تعالی جامعه را در پی داشته باشد. از این رو ما باید با تدبیر و برنامه ریزی درست سعی کنیم تا به بسط آن در جامعه اقدام نماییم. از دیگر سو کار فرهنگی کاری سترگ و عظیم است، با دقایق و ریزه کاری های فراوان و برای رسیدن به مقصود در این حوزه باید همه دستگاه های دولتی و تشکل های مردمی بسیج شوند.
نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری (مدَّظلّهُ العالی) به نام "سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی" نیز حاکی از توجّه معظم له به این امر خطیر است و این نامگذاری وظیفه ی همه ما را در این حوزه سنگین تر کرده است.
یکی از تشکل هایی که می تواند در عرصه فرهنگ سازی، ترویج فرهنگ صحیح و غنی اسلامی و زدودن فرهنگ های بیگانه و ناپسند تاثیر گذار باشد شورای فرهنگ عمومی است. این شورا محلی مناسب برای تضارب آراء، تبادل اندیشه ها و یافتن راهکارهای عملی برای انجام فعالیت های عمیق و نتیجه بخش فرهنگی است که از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است و می تواند با مطالعه و تحقیق درباره توانایی های بالقوه و باالفعل شهرستان از یک سو و شناسایی و رفع معظلات موجود از سوی دیگر نقشی اساسی در تحول فرهنگی شهرستان داشته باشد و در یک جمله می توان گفت نقش شورای فرهنگ عمومی مهندسی فرهنگ جامعه است.
منبع:کبودرآهنگ
دیدگاه شما