وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 5 فروردين 1393 ساعت 19:11   |   کد مطلب: 6277
گردو موجب افزایش امگا۳ قدرت مغز می شود
آجیل نوروز جز جدانشدنی پذیرایی نوروز است و مغزها مانند گردو، پسته، بادام و فندق نقش مهمی در سلامت بدن دارند .

 

به گزارش نافع، یک متخصص تغذیه در گفتگو با خبر نگار ما افزود: مغزها منابع سرشاراز پروتیین، چربی های مفید، مواد معدنی ریز مغزی ها، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها هستند .
وی ادمه داد: بادرنظر گرفتن خواص بسیار مفید مغزها دیگر نیازی نیست منحصرا در ایام عیدها ومهمانی ها از مغزها استفاده کنیم بلکه می توان از مغزها همیشه به عنوان میان وعده های غذایی که هم خوشمزه هستند وهم خواص مفید درمانی دارند استفاده کرد.
بابایی پور اظهار داشت: بسیاری از والدین درباره سن آغاز مصرف اجیل در کودکان وخواص که هر کدام از انها بر رشد وسلامت کودکان دارند بی اطلاع هستند.
وی ادامه داد: گردو حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است که در انواع کلوچه ها، غلات و ماست اضافه می شود، گردو را به نام غذایی مغز نیز می شناسند این تنها به خاطر شباهت آن به مغز نیست بلکه به دلیل اسیدهای چرب غیر اشباع امگا ۳ فراوان است که مغز برای عملکرد خود به آن نیازدارد و خوردن ۴ عدد گردو در روز امگا ۳ مغز را افزایش می دهد.

منبع:باشگاه خبرنگاران

دیدگاه شما