به گزارش نافع، به گفته مدیران این مجتمع صنعتی مهمترین مشكل در این صنعت تعرفه گمرکی صفر لپ تاپ است در حالی که در مورد محصولات تولیدی مشابه تعرفه گمرکی حداقل 20درصد است.
حسین هاشمی استاندار تهران در این مراسم، گفت: فعالیت واحدهایی از این دست زمینهساز تأمین كامل نیاز داخلی و ورود ایران به بازار محصولات رایانهای در سطح منطقه است و این طرح كه با سرمایهگذاری مستقیم بخش خصوصی و با هدف تولیدات صادراتمحور در ایران به مرحله اجرا درآمده که قابل تقدیر بوده و صادرات آن در آینده نزدیك به 14 كشور منطقه بسیار ارزشمند است.
وی افزود: با توجه به این واقعیت كه صاحبان سرمایه با روی هم گذاشتن داشتههای خود و بدون چشمداشت از دولت موفق به راهاندازی یك واحد بزرگ و مدرن شدهاند كه برای 300 نفر اشتغالزایی نیز داشته است باید موانع پیش روی این صنعت برداشته شود تا فاز 2 و 3 مجتمع به مرحله بهرهبرداری برسد و اشتغال بیشتری را شاهد باشیم.
یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز واحد تولیدی ماتریس را از نظر سرعت قابل توجه در ساخت و ساز و پیاده كردن دقیق پروژه تولیدات موفق رایانهای به ویژه در زمینه ساخت نوتبوك را خوب توصیف و سپس با اشاره به نیاز بازار كشور به این محصولات آمادگی این سازمان را برای كمك به اجرای فازهای بعدی این مجتمع تولیدی اعلام كرد.
به گفته مدیران این مجتمع صنعتی مهمترین مشكل در این صنعت تعرفه گمرکی صفر لپ تاپ است در حالی که در مورد محصولات تولیدی مشابه تعرفه گمرکی حداقل 20درصد است.
گفتنی است این مجتمع تولیدی با سرمایهگذاری اولیه 250میلیارد ریالی در فاز اول در زمینی به مساحت 4 هكتار و فضای سرپوشیدهای حدود 7000 مترمربع در شهرك صنعتی پرند ساخته شده و فاز 2 این مجتمع برای ماشینهای تزریق پلاستیك پیشرفته و تولید بدنه همه محصولات و فاز 3 ماشینآلات تولید مادربرد و بردهای مدارهای پیشرفته راهاندازی خواهد شد.
كه با اجرای این دو طرح تعداد شاغلین این مجتمع تولیدی از 300 نفر نیروی فعلی طی دو سال آینده به حدود 2000 نفر افزایش خواهد یافت.
دیدگاه شما