وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 15 دى 1392 ساعت 06:11   |   کد مطلب: 4616
7 ایراد فنی و غیرفنی «وی چت» پرحاشیه
برخی از نمایندگان مجلس و کارشناسان فرهنگی در مورد مضرات وی چت اظهارنظر کرده اند. از مینو اصلانی، رئیس زنان گرفته تا زهره طبیب زاده، نماینده شمیرانات و اسلام آباد که این نرم افزار را عامل روابط نامناسب اخلاقی بین دختر و پسر می داند.

 

به گزارش نافع به نقل از برترین ها: برخی از نمایندگان مجلس و کارشناسان فرهنگی در مورد مضرات وی چت اظهارنظر کرده اند. از مینو اصلانی، رئیس زنان گرفته که می گوید: «پشت پرده وی چت صهیونیست است تا زهره طبیب زاده، نماینده شمیرانات و اسلام آباد که این نرم افزار را عامل روابط نامناسب اخلاقی بین دختر و پسر می داند. به گزارش برترین ها، هفته نامه حاشیه در آخرین شماره خود به سراغ لاله افتخاری، قائم مقام دبیرکل جامعه زینب (س) رفت تا نظر او را در این مورد بداند.

7 نکته غیرفنی در گفتگو با یک نماینده مجلس

1- اَمار از بی بند و باری

در حال حاضر شاهد تنوع و گسترش شبکه های اجتماعی و به خصوص نرم افزارهای تلفن همراه هستیم که برخی از افراد از آن سوء استفاده کرده و این فضا را به نوعی برای ترویج بی بندوباری مناسب می بینند.

2- همه را فیلتر می کنیم، صبر کنید

نرم افزارهای ارتباطی تلفن های همراه را باید فیلتر کرد چرا که این ابزارها به نظام ضربه می زند و ابزارهایی از این قبیل به غیر از مسائل جاسوسی، مسائل اخلاقی نیز ایجاد می کند و در کمیسیون فرهنگی مدتی است بحث فیلترینگ آنها مطرح است. فقط منتظر هستیم در مورد دیگر نرم افزارهایی مانند وی چت به یک نظر جمعی برسیم و برای قطعی کردن فیلترینگ این برنامه های تلفن همراه اقدام کنیم و در آینده نزدیک حتما اقدامات لازم در این خصوص انجام خواهد شد.

3- اسلامی نیست

اینکه هر تکنولوژی همراه خود تاثیرات مثبت و منفی دارد، قبول دارم ولی مهم این است، ابزاری که ما از آن استفاده می کنیم اصلا با فرهنگ اسلامی سازوکار دارد یا خیر.

4- همه فیلتر می کنند

فیلترینگ شبکه یا صفحه ای اجتماعی، تنها مخصوص ایران نیست. اگر فرهنگ سازی انجام شود، ضرورتی به فیلترینگ شبکه های اجتماعی نیست. همواره فرهنگ سازی در همه کشورها حرف اول را می زند و در صورت اجرایی شدن این مهم شاهد تخلفات کمتری بین کاربران این صفحه ها هستیم.

5- چشم و گوش شان باز می شود

وی چت و وایبر در فضای مجازی و مباحث سایبری همان تعریف جنگ نرم است که در کمین جوانان جامعه است و باید راهکارهای جدی برای مقابله با آن تعریف شود. اگر ما به این مسئله نپردازیم، دایره ارتباط جوان ها به طرز خطرناکی افزایش پیدا می کند و اگر روش مناسبی برای کنترل فضای مجازی وجود نداشته باشد، تهدیدها و خطراتی برای آینده جوانان به همراه دارد و هر چه سرعت اینترنت بیشتر باشد، خطر بیشتری دارد.

6- خانواده بیچاره

در شرایط فعلی این امکانات به همان اندازه که برای جوانان جذابیت های ویژه ای دارند، برای خانواده ها تهدیدکننده هستند چرا که ناآگاهی به عنوان بزرگترین تهدید به شمار می رود. درباره آثار و تبعات منفی چت های بی هدف و اعتیادگونه در ایران مطالب قابل توجه علمی، کافی مطرح نشده و متاسفانه هیچ فردی در این راستا خانواده ها را آگاه نکرده است.

7- شنود می شوند

ممکن است برخی از مطالب چت توسط نرم افزار «وی چت» و «تانگو» شنود شود. لازم است دولت در زمینه آگاهی خانواده ها اقدام کند تا امنیت اجتماعی و اخلاقی برای خانواده ها ایجادشود. این شبکه های اجتماعی جدید مانند «وی چت» و «تانگو» باعث رشد جرایم می شود.

7 نکته فنی در مخالفت با وی چت در گفتگو با یک متخصص IT

بحث ویچت چنان داغ شده که این روزها همه را درگیر کرده و حرف های زیادی هم گفته شده است. محمد نورشید به عنوان کارشناس حوزه IT نکاتی را در مورد چرایی استقبال ایرانیان و دلایل فیلتر شدن آن گفته است.

1- چرا ناقض حریم است؟

نرم افزار وی چت به دلیل اینکه تمامی اطلاعات موجود در گوشی های کاربران را جمع آوری و ارتباطات اعضا را رصد می کند به نوعی حریم خصوصی کاربران خود را نقض می کند.

2- چرا پرطرفدار است؟

نرم افزار وی چت برخلاف سایر نقاط جهان در ایران بسیار پرطرفدار است که شاید مهمترین دلیل آن چینی بودن این نرم افزار و کاربرد راحت آن است. این نرم افزار برخلاف ابزارهای شبیه به خودش به USE INTER FACE یا همان رابطه کاربری اهمیتی نمی دهد و در ایران به این مسئله برخلاف کاربران سایر نقاط جهان، توجهی نمی شود.

3- چرا ایرانی ها خوششان آمد؟

زمانی که نرم افزارهای ارتباطی از قبیل وایبر، لاین و تانگو در ایران فیلتر شدند، وی چت به بازار آمد و شاید بتوان فیلتر بودن این نرم افزارها را نیز از دلایل دیگری دانست که وی چت با استقبال ایرانیان روبرو شد.

4- مسئله آن کد 4 رقمی

در ابتدای نصب این برنامه، متاسفانه به دلیل آگاهی نداشتن، کاربر اجازه استفاده از اطلاعات شخصی خود را که هنگام نصب پرسیده می شود، به سرور می دهد و بعد از نصب و عضویت در این ابزار با ارائه شماره تلفن همراه، کد چهار رقمی را از سوی سرور این نرم افزار از طریق پیامک دریافت می کند.

5- شماره همه دوستانتان

زمانی که وی چت را روی گوشی خود نصب می کنید، این نرم افزار همه دوستانتان را که با ثبت شماره تلفن هایشان در این نرم افزار عضو هستند، به شما معرفی می کند. شاید این ایراد نرم افزار نباشد اما ایراد بزرگ کار این است که حریم خصوصی شما در این نرم افزار مورد تهدید قرار می گیرد و نمی توانید خود را از دسترس غریبه ها دور نگه دارید.

6- Shake

وی چت به امکاناتی مجهز است که اگر گوشی را با دست تکان دهید، دیگر گوشی های تکان خورده در همان لحظه را شناسایی کرده و امکان ارتباط بین آنها را برقرار می کند یعنی می توانید مخاطب افرادی قرار بگیرید و حتی با کسانی دوست شوید که آنها را نمی شناسید.

در واقع مهمترین عامل برقراری ارتباط و دوستی در وی چت، نزدیکی مکانی و فیزیکی است در حالی که در مجاورت فردی قرار داشتن، اصلا به معنی بی خطر و درستکار بودن او نیست.

7- مخابرات بدبخت می شود

باید این موضوع را نیز در نظر داشت که استفاده از ابزارهای ارتباطی قابل نصب روی گوشی های هوشمند خسارت های زیادی به مخابرات و شرکت های تابعه آن می زندن چرا که ارسال پیامک رایگان می شودو حتی امکانات دیگر ارتباطی نیز به صورت رایگان انجام می شود و این موضوع باعث شده در بعضی از کشورهای آسیایی حوزه خلیج فارس بعضی از این نرم افزارها مانند وایبر فیلتر شود.

دیدگاه شما