به گزارش نافع، ميوه اي براي شكنندگي مو ،گريپ فروت، ميوه اي است شبيه پرتقال، ولي درشت تر از آن و درون آن به رنگ هاي سفيد، صورتي و قرمز پرورش مي يابد و گاه به اندازه يك طالبي بزرگ رشد مي كند.
برخی از خواص مهم گریپ فروت به شرح زیر است:
- گریپ فروت منبع غنی از ویتامین "ث" است که به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها کمک میکند، همچنین موجب تقویت آنها میشود.
- گریپ فروت به دلیل داشتن ترکیبی موسوم به پکتین از تجمع ذرات مضر داخل سرخرگها میکاهد.
- هرچند این میوه طعم ترش و اسیدی دارد اما میتواند پس از هضم غذا یک واکنش آلکالین تولید کند که برای درمان حالت اسیدیته در دستگاه گوارش مفید است.
گریپ فروت منبع غنی از ویتامین "ث" است که به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها کمک میکند، همچنین موجب تقویت آنها میشود.
- اگر گريپ فروت را صبح ناشتا بخورند، خواص ادرار آور آن زياد مي شود و سموم از بدن خارج مي كند.
- گلهای گریپ فروت خاصیت ضد تشنج و لرز را دارد و دَم کرده آن را موقع تشنج، زکام و تب مینوشند.
- گریپ فروت منبع غنی از ویتامین "ث" است که به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها کمک میکند، همچنین موجب تقویت آنها میشود.
- گریپ فروت، میوه مفیدی برای متعادل ساختن وزن بدن شمرده میشود و مقدار زیاد فیبر گیاهیاش، گرسنگی را فرو مینشاند.
گریپ فروت منبع غنی از ویتامین "ث" است که به حفظ حالت انعطاف پذیری سرخرگها کمک میکند، همچنین موجب تقویت آنها میشود.
- انواع سرخ و صورتی آن سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین "آ" تبدیل میکند.
نکته مورد توجه:
مصرف مركبات به سبب داشتن ويتامين «ث» براي پيشگيري از سرماخوردگي توصيه مي شود. گريپ فروت نيز براي سرما خوردگي خوب است و در فصل زمستان مصرف فراواني دارد. اين ميوه آنتي اكسيدان و ليكوپن دارد، ولي مصرف آن به همراه برخي داروها (داروهاي ضد تشنج، ضد افسردگي و بي نظمي ضربان قلب) خطرناك است. آب گريپ فروت بر آنزيمهاي خاصي كه اين داروها در روده و كبد تجزيه مي كنند تأثير مي گذارد و سبب بروز عوارض جدي دارويي مي شود.
دیدگاه شما