به گزارش نافع، معاون توسعه حل اختلاف استان همدان در نشست خبری صبح امروز عنوان کرد: مدیران پس از ترک فعل، بار اول تذکر میگیرند اگر موضوع حل و فصل نشد برای آنها پرونده قضایی تشکیل میشود.
سید هادی مصطفوی افزود: بسیاری از موارد ترک فعل در استان با تذکر به مدیران برطرف شده است.
معاون توسعه حل اختلاف استان همدان در راستای ازدیاد پرونده ها در دادگستری گفت: سند تحول قضایی یکی از اسناد مهم است که در این باره اقدامات مهمی در استان رقم خورده و کنترل ورودی پروندههای قضایی و کاهش زمان بررسی پروندهها در شورای حل اختلاف ملاک این سند بوده است بطوری که پرونده های ورودی در اسرع وقت رسیدگی میشود.
مصطفوی از راهاندازی کمیتههای مصلحین و معتذرین در دستگاه قضا همدان خبر داد و گفت: راه اندازی کمیته های مصلحین سبب شد همدان از رتبه اول جرائم لسانی کناز زده شود و آمار این جرائم کاهش چشمگیر داشته است.
وی افزود: با تشکیل کمیته مصلحین و فعالیت آن در تیرماه امسال، شاهد عذرخواهی ۴ هزار و ۶۱۱ مورد در درگیریها و عدم تشکیل پرونده قضایی برای افراد بوده ایم.
مصطفوی گفت: اولویتبندی ما مسائل فرهنگی است و حمایت خبرنگاران در کمیتههای معتذرین و مصلحین میتواند کمک شایانی به دستگاه قضا داشته باشد که برای این امر برنامه ریزی هایی انجام شده است.
معاون توسعه حل اختلاف استان همدان عنوان کرد: افزایش اجاره بها سبب شده ماهیانه ۸۰ پرونده تخلیه خانه در دو شعبه حل اختلاف استان مطرح شود.
مصطفوی افزود: برای کنترل اجاره بها و قیمت مسکن در استان کارگروهی تشکیل شده و بیشتر پرونده ها پیش از تشکیل و به جریان افتادن، حل و فصل میشود.
معاون توسعه حل اختلاف استان همدان در جواب خبرنگار عصر همدان در باره کمیسیون ماده ۱۰۰ و تخلفات ساختمانی گفت: طبق قانون حفظ اراضی زراعی و باغی، ساخت و ساز غیر مجاز در آن جرم است اما ساخت و ساز غیرمجاز شهری در کمیسیون ماده ۱۰۰ رسیدگی میشود و چنانچه ترک فعل صورت گیرد به شهرفروشی میانجامد که ما به شدت با آن مخالفیم.
مصطفوی با بیان اینکه دستگاه قضایی استان در سلامت اداری رتبهدار کشوری است، افزود: نگاه تخصصی به پیگیری و بررسی پرونده های قضایی تشکیل شده در استان، زمان آن را کاهش داده است اما نگاه ما به رویکرد تخصصی است و ما در آینده بجای اجرای احکام شاهد محاکم صلح خواهیم بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما