سرهنگ علی اسدبیگی در گفتوگو با خبرنگار اظهار کرد: پس از تشکیل چندین پرونده با سناریوهای مشابه، از جمله معرفی خود بهعنوان مأمور کمیته امداد و بهزیستی برای ورود به منزل زنان مسن و سرقت طلاهای آنها، دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی دستگیری متهم را در دستور کار قرار داد.
وی افزود: به گفته یکی از شاکیان، این فرد با عنوان جعلی مأمور بهزیستی وارد منزل شده و به پیرزن ساکن در این واحد مسکونی اعلام کرده که با سرکشی به بیماران اعصاب و روان، ابتدا آنها را معاینه کرده و دارو و سایر ارزاق مایحتاج روزمره و مورد نیاز آنها را تأمین میکند.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان ادامه داد: سارق به بهانه تأثیر منفی وجود طلاها در نتیجه معاینات، از پیرزن میخواهد طلاهای خود را دربیاورد. سپس مایعی را با عنوان دارو در اختیار این پیرزن گذاشته و مالباخته پس از نوشیدن آن بیهوش میشود. وقتی به هوش میآید، متوجه میشود که همه طلاهای او به سرقت رفته است.
وی گفت: در پرونده دیگری، مأمور قلابی مالباخته را در جلوی خانه به دام انداخته و عنوان میکند که بهعنوان مأمور کمیته امداد قصد سرکشی از خانه و رفع مشکلات خانه او را دارد. مالباخته با مأمور قلابی درد و دل کرده و مشکلات و بیماری خود را با او در میان میگذارد. او از پیرزن میخواهد طلاهای خود را داخل لیوان آب انداخته و پس از بر هم زدن، آب را بنوشد.
سرهنگ اسدبیگی اضافه کرد: پیرزن با اعتماد به این مأمور قلابی، طلاهای خود را در اختیار او قرار میدهد و برای آوردن لیوان آب به داخل مراجعه میکند؛ اما هنگام بازگشت، متوجه فرار این فرد با طلاها میشود.
وی اظهار کرد: عوامل دایره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی با انجام یکسری کارهای اطلاعاتی، هویت و مسیر تردد سارق را شناسایی کرده و او را در مخفیگاهش در خارج از استان دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان افزود: این سارق چهار مورد سرقت از زنان مسن در پرونده دارد و در یک پرونده نیز به علت اینکه پیرزن طلایی به همراه نداشت، سرقت نافرجام ماند.
سرهنگ اسدبیگی گفت: سارق، طعمههای خود را پیرزنهای ناتوان و کمسواد که آگاهی و هوش ذهنی چندانی ندارند، بهویژه افراد ساکن در حاشیه شهر انتخاب میکرد.
وی افزود: سارق معتاد به مواد مخدر بوده و پول حاصل از سرقت طلاهای پیرزنها را صرف خرید مواد مخدر کرده بود.
رئیس پلیس آگاهی استان همدان توصیه کرد: فرزندان نهتنها طلاهای خود را به امانت در اختیار مادران مسن خود قرار ندهند، بلکه از انداختن طلا توسط مادران مسن، بهویژه آنهایی که تنها در منزل مسکونی زندگی میکنند، جلوگیری کنند تا موجب طمع سارقان نشود.
سرهنگ اسدبیگی ادامه داد: همچنین در صورتی که فردی خود را بهعنوان مأمور نهادهای امدادی و خدماتی معرفی کرد، باید ابتدا از او کارت شناسایی مطالبه کرد و افراد مسن و کمسواد پیش از اجازه دادن به فرد برای ورود به منزل، از همسایهها بخواهند کارت هویت او را کنترل کنند.
انتهای خبر