تاریخ : جمعه 27 مرداد 1402 ساعت 09:38   |   کد مطلب: 43164
فرماندار مردم شهرستان اسدآباد:
جایگاه سوخت بکائی با یک قطعه مشکل برق پیدا کرده است
فرماندار مردم شهرستان اسدآباد با اشاره به اینکه تعطیلی جایگاه سوخت بکائی مربوط به مشکل برقی به واسطه یک قطعه در آن است، گفت: تا عصر امروز مشکل این جایگاه سوخت مرتفع می‌شود و دیگر جایگاه‌ها نیز فعال است.

از روز گذشته جایگاه سوخت موقوفه مرحوم بکائی تعطیل و گلایه مردم، رانندگان تاکسی، مسافربرهای شخصی و بسیاری از مسافران را در بر داشته است.

از روز گذشته این اتفاق رخ داده، هیچ مسئولی نسبت به این امر و اطلاع‌رسانی نسبت به دلایل تعطیلی آن .واکنشی نداشته است.

حسین‌علی شرکائی در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص تعطیلی فعالیت جایگاه سوخت موقوفه بکائی شهر اسدآباد، گفت: در سطح این شهرستان ۴ جایگاه سوخت وجود دارد که به جزء جایگاه سوخت مرحوم بکائی هیچ کدام مشکلی ندارند.

فرماندار مردم شهرستان اسدآباد اذعان کرد: این جایگاه سوخت با یک قطعه مشکل برق پیدا کرده که تا عصر امروز درست می‌شود.

وی یادآور شد: در جایگاه سوخت سیدجمال‌الدین هم سوخت بیشتری داده اند که کسری نیاورد. شرکائی افزایش قیمت بنزین را شایعه خواند و گفت: وزیر نفت هم در مصاحبه‌ای این موضوع را تکذیب و رد کرده است.

انتهای پیام/


پایگاه خبری تحلیلی نافع
ایمیل: nafeehamedan@gmail.com
فاکس: 38214890-081
پیامک: 300071425