آخرین قیمت سکه و طلا
دکه روزنامه و نشریات
وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 5 اسفند 1395 ساعت 11:42   |   کد مطلب: 25685
همان ماده ای که رنگ قرمز را به گوجه فرنگی می دهد، این سبزی را به یکی از بهترین و مهم ترین مواد غذایی برای مقابله با سرطان پروستات تبدیل می کند. رنگ قرمز گوجه فرنگی از فیتوکمیکال (ماده شیمیایی گیاهی) خاصی به نام لیکوپن نشات می گیرد که نوعی آنتی اکسیدان قدرتمند است و غلظت بالایی در گوجه فرنگی دارد.

به گزارش نافع، مطالعات متعددی نشان داده‌اند که رژیم غذایی سرشار از لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است. با این‌حال‌، بعضی از محققان هنوز مطمئن نیستند که این تاثیرگذاری مستقیما به خود لیکوپن ارتباط پیدا می‌کند یا به ترکیبات دیگر موجود در گوجه‌فرنگی.

 
بررسی‌های آزمایشگاهی نشان می‌دهند که لیکوپن، انواع سلول‌های سرطانی دیگر را هم از رشد بازمی‌دارد، از جمله سلول‌های سرطانی سرطان پستان، سرطان ریه و اندومتریال (پوشش داخلی رحم). محققان تصور می‌کنند که لیکوپن از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن، از سلول‌ها در مقابل آسیب‌های مختلفی که می‌توانند به سرطان منجر شوند، محافظت می‌کند.
 
برای به حداکثر رساندن فواید لیکوپن، حتما گوجه‌فرنگی را پخته‌شده مصرف کنید.
 
به گزارش انتخاب، پختن گوجه‌فرنگی، غلظت لیکوپن را تا حد بسیار زیادی افزایش می‌دهد. گوجه‌فرنگی فرآوری‌شده در قالب پیتزا یا سس گوجه‌فرنگی هم دارای غلظت بالایی از لیکوپن است.
منبع: آفتاب نیوز
انتهای پیام/م

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت