دانلود نرم افزار موبایل اندروید ریکاوری
آخرین قیمت سکه و طلا
دکه روزنامه و نشریات
وضعیت آب و هوای همدان
موسسه خیریه نسیم وصال

 

تاریخ : دوشنبه 10 خرداد 1395 ساعت 11:00   |   کد مطلب: 20851
کارشناس امور استاندارد همدان از صدور پروانه کاربرد علامت استاندارد برای سردخانه نگهداری مواد غذایی خبر داد.

به گزارش نافع، محمد مالمیر ضمن اظهار کرد: سردخانه مذکور به دلیل رعایت الزامات مندرج در آیین کار ساختمان، تجهیزات و ایمنی سردخانه مواد خوراکی به شماره ملی 1899 موفق به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری شد.

وی افزود: میوه و سبزی پس از تولید و برداشت از مزارع و باغات باید به طریق مناسب برای زمانی که امکان تولید آنها نیست و همچنین کمک به تعدیل در قیمتها که در زمان برداشت به نفع بخش کشاورزی و در زمان کمبود به نفع مصرف کنندگان است، نگهداری و یا فرآوری شود.
مالمیر با بیان اینکه یکی از مهمترین روشهای نگهداری میوه و سبزی، استفاده از سردخانه های بالای صفر می باشد، گفت: سردخانه مجموعه‏ ای است از ساختمان و تجهیزاتی که بتواند شرایط ویژه نگهداری مواد خوراکی و فاسد شدنی را عمدتا از نظر دما و دمه نسبی و در صورت لزوم سایر شرایط مورد نیاز تامین کند.
وی بیان کرد: اصول استفاده از سردخانه های بالای صفر بر این اساس است که پایین آمدن دمای محصول در زمان نگهداری موجب می شود که فساد میکروبی، شیمیایی و فیزیکی محصول کند و یا متوقف شود.
کارشناس امور استاندارد همدان با اشاره به اینکه همیشه و در هر زمینه بهره‏ گیری بهینه از نیروی انسانی، تجهیزات و سرمایه‏ گذاری‏ ها مستلزم رعایت موارد علمی و تجربی روز است، تاکیدکرد: کسانی که قصد ساختن سردخانه‏ های تازه را دارند و یا آنهایی که مایل به بهره برداری بهینه از سردخانه ‏های موجود خود با انجام تغییراتی بر پایه دانش ‏های روز هستند؛ الزامات آیین کار ساختمان، تجهیزات و ایمنی سردخانه مواد خوراکی را رعایت کنند.
پایان پیام/م

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت